Bilgisayara arada drop giriyor ve rrrrr sesi geliyor

kingofkral

Kilopat
RAM
2x8 gb g skill
Son günlerde olan bu sorun PC arada donup rrr yapıp düzeliyor. 5 Dk'de bir tekrarlıyor. Sorun nedir?
Oyuna girdiğimde ise en düşük oyunda bile drop yapıp düzeliyor sorun nedir?
Bunun yanında ilk olduğunda bip sesi geliyordu RAM'in birini çıkartınca düzeldi PC açıldı.

Son günlerde olan bu sorun PC arada donup rrr yapıp düzeliyor. 5 Dk'de bir tekrarlıyor. Sorun nedir?
Bunun yanında ilk olduğunda bip sesi geliyordu RAM'in birini çıkartınca düzeldi PC açıldı.
Monster laptop mu kullanıyorsunuz?

Yok masaüstü PC.

ram ve ya slot gitmiş gibi gözüküyor ama rr sesi ve drop devam ediyor sadece bip sesi gitti

Ryzen 5 3600.
RX 580.
MSI B450M-A Pro Max.
Benim monster laptopumda da olmuştu böyle bir sorun ve Monster control center i silmiştim düzelmişti. Siz de yakın zamanda bir yazılım yuklediyseniz belki bundan kaynaklı olabilir. Hatta isterseniz sorunun olmadığı zamanlarda ki bir geri yükleme noktasına dönün.

Benim Monster laptopumda da olmuştu böyle bir sorun ve Monster Control Center'i silmiştim düzelmişti. Siz de yakın zamanda bir yazılım yuklediyseniz belki bundan kaynaklı olabilir. Hatta isterseniz sorunun olmadığı zamanlarda ki bir geri yükleme noktasına dönün.

Benim monster laptobuödanda sesler geliyordu umarsamıyordum, görmezden gelmek için çözüm arıyordum. En sonunda anakart üzerinde yangın çıktı (mecazi değil). Böyle sorunlar varsa bireysel çözüm aramayın servise gidin.

Dosya Ekleri

• 3638AD92-BF4F-46EE-A32F-7E0266203F47.jpeg
    3638AD92-BF4F-46EE-A32F-7E0266203F47.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 68
  • 5FF44BA0-38B1-4007-B389-D783E708A825.jpeg
    5FF44BA0-38B1-4007-B389-D783E708A825.jpeg
    268,7 KB · Görüntüleme: 72
  • B1BC7F76-B38F-4148-8437-09F88A4EA1E0.jpeg
    B1BC7F76-B38F-4148-8437-09F88A4EA1E0.jpeg
    268,2 KB · Görüntüleme: 71
Hocam drop girince ses geliyor diyorsun kasanın içinden mi geliyor. HDD var ise okuma yazma kafası sürtüyor olabilir. Bu da drop girmesine sebep oluyordur.

Benim monster laptobuödanda sesler geliyordu umarsamıyordum, görmezden gelmek için çözüm arıyordum. En sonunda anakart üzerinde yangın çıktı (mecazi değil). Böyle sorunlar varsa bireysel çözüm aramayın servise gidin.
Laptoptan mı geliyordu ses? yoksa kulaklık hoparlorden mi? Bana direk hoparlor/kulaklık den geliyordu

Laptoptan mı geliyordu ses? yoksa kulaklık hoparlorden mi? Bana direk hoparlor/kulaklık den geliyordu
Başta (sonradan anakart uyarısı olduğunu öğrendiğim) ses kulaklık takılıylen kulaklıktan, değilken hoparlörden bip bip şeklinde geliyordu. Sonra o uyarı sesi 1-2 sene kadar gelmedi sadece fan gürültüsü gibi bir ses gelmeye başladı (kasa içinden). En sonundada yandı. Markaya bir kötüleme yapmıyorum ürün 7 yıllıktı hakkını vere vere kullandım bazı bakımlarınıda aksattım yada umursamadım. Ancak her ayrılık üzer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı