Ç Çaycan Picopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar UTorrent'den Dead by Daylight indirmiştim oyunu kurduğum gibi Defender virus algıladı (trojan Win32 malgent) sonra da böyle bir uyarı geldi. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 26,8 KB · Görüntüleme: 81
Arkadaşlar UTorrent'den Dead by Daylight indirmiştim oyunu kurduğum gibi Defender virus algıladı (trojan Win32 malgent) sonra da böyle bir uyarı geldi.
Çözüm gorko 20 Aralık 2024 Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştiriniz. Fotoğraf Defender'den anladığım kadarıyla.
Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştiriniz. Fotoğraf Defender'den anladığım kadarıyla.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #2 Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştiriniz. Fotoğraf Defender'den anladığım kadarıyla. Artı 0 Eksi Çözüm
Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştiriniz. Fotoğraf Defender'den anladığım kadarıyla.
KS KS Ç Çaycan Picopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #3 gorko dedi: Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştiriniz. Fotoğraf Defender'den anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Evet ama Defender temizledi tam tarama yaptım bir şey bulmadı hâlâ var mıdır? Artı 0 Eksi
gorko dedi: Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştiriniz. Fotoğraf Defender'den anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Evet ama Defender temizledi tam tarama yaptım bir şey bulmadı hâlâ var mıdır?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #4 Emin olmak için Kaspersky ve Malwarebytes ile de yapın dedim zaten. Belki Defender'in göremediği bir şey kalmıştır. Artı 0 Eksi
Emin olmak için Kaspersky ve Malwarebytes ile de yapın dedim zaten. Belki Defender'in göremediği bir şey kalmıştır.
KS KS Ç Çaycan Picopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #5 gorko dedi: Emin olmak için Kaspersky ve Malwarebytes ile de yapın dedim zaten. Belki Defender'in göremediği bir şey kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Taradım herhangi bir şey bulmadı. Artı 0 Eksi
gorko dedi: Emin olmak için Kaspersky ve Malwarebytes ile de yapın dedim zaten. Belki Defender'in göremediği bir şey kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Taradım herhangi bir şey bulmadı.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #6 Çaycan dedi: Taradım herhangi bir şey bulmadı. Genişletmek için tıkla... İkisiylede yaptıysanız bir şey kalmamıştır. Ayrıca hesaplarınızın şifrelerini değiştirip 2adımlı doğrulama ekleyin. Artı 0 Eksi
Çaycan dedi: Taradım herhangi bir şey bulmadı. Genişletmek için tıkla... İkisiylede yaptıysanız bir şey kalmamıştır. Ayrıca hesaplarınızın şifrelerini değiştirip 2adımlı doğrulama ekleyin.
KS KS Ç Çaycan Picopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #7 gorko dedi: İkisiylede yaptıysanız bir şey kalmamıştır. Ayrıca hesaplarınızın şifrelerini değiştirip 2adımlı doğrulama ekleyin. Genişletmek için tıkla... Ekledim artık var mıdır? Artı 0 Eksi
gorko dedi: İkisiylede yaptıysanız bir şey kalmamıştır. Ayrıca hesaplarınızın şifrelerini değiştirip 2adımlı doğrulama ekleyin. Genişletmek için tıkla... Ekledim artık var mıdır?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #8 Çaycan dedi: Ekledim artık var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS Ç Çaycan Picopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #9 gorko dedi: Hayır bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam çözdüm. Artı 0 Eksi