Çözüldü Bilgisayara bağlı bütün aygıtlar sorunlu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GanymedeW

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
3050 mobile
Anakart
FX506HCB
İşlemci
i5-11400H
Bilgisayarıma bağlı klavye, fare ve kulaklığım arada bir kafayı yiyor. Sorun USB portlarında diye düşündüm fakat klavyemi Bluetooth ile bağlasam bile sorun devam ediyor. Farem arada bir ışınlanmaya ve takılmaya başlıyor. Klavyemde bazı tuşlar basmıyor. Kulaklığımda ise ses robotikleşiyor ve 5 6 saniye kesilmeler oluyor. Sorun yaklaşık 3 gündür var yazılımsal diye düşünüp format atıp Windows 11'e yükselttim ama sorun hala devam ediyor.

Son düzenleme:
Hocam anladım da format sonrası ASUS'tan sürücüleri indirip kurdunuz mu? Özellikle de chipset sürücülerini.

Bütün ekipmanlarım kablosuz sizce sorunun bununla bir alakası olabilir mi?
Sürücüleri güncel ise sorun olmaz.

Hocam anladım da format sonrası ASUS'tan sürücüleri indirip kurdunuz mu? Özellikle de chipset sürücülerini.

Sürücüleri güncel ise sorun olmaz.

Hocam sürücülerimi format sonrası indirip kurdum. Sorunun kablosuz ekipmanlarla alakası olduğunu düşünüyorum çünkü eski kablolu faremi taktığımda ışınlanma takılma sorunu ile karşılaşmadım gibi. Sanki kablosuz cihazları 20 metre öteden kullanıyormuşum gibi oluyor ama sürekli değil arada bir kafayı yiyor hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…