Çözüldü Bilgisayara bağlı bütün aygıtlar sorunlu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GanymedeW

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
3050 mobile
Anakart
FX506HCB
İşlemci
i5-11400H
Bilgisayarıma bağlı klavye, fare ve kulaklığım arada bir kafayı yiyor. Sorun USB portlarında diye düşündüm fakat klavyemi Bluetooth ile bağlasam bile sorun devam ediyor. Farem arada bir ışınlanmaya ve takılmaya başlıyor. Klavyemde bazı tuşlar basmıyor. Kulaklığımda ise ses robotikleşiyor ve 5 6 saniye kesilmeler oluyor. Sorun yaklaşık 3 gündür var yazılımsal diye düşünüp format atıp Windows 11'e yükselttim ama sorun hala devam ediyor.

Son düzenleme:
Klavyem Aula F75.

Farem Ajazz AJ159 Pro.

Kulaklık HyperX Cloud2 Core Wireless.

Klavyemiz ve mousemiz aynı, dediğin sorunları ben hiç yaşamadım, klavyenin donglesini arkaya taktığımda yaşamıştım, modemin yanında mı?

Fare için bunu:

Kulaklık için bunu:

Klavyemiz ve mousemiz aynı, dediğin sorunları ben hiç yaşamadım, klavyenin donglesini arkaya taktığımda yaşamıştım, modemin yanında mı?

Zaten sorunun klavye ve fare ile alakalı olduğunu düşünmüyorum bence bilgisayarımda bir problem var. Çünkü uzun zamandır kullanıyorum ama böyle bir sorunum yoktu 3 gün önce oluştu. Bilgisayarımı 1 hafta hiç açmadım açtığımda bu sorun vardı.

Zaten bütün ekipmanlarımın sürücüsü yüklü hocam. Her türlü ayarlarını da denedim.

Modem yanınızda mı?

Modemi daha da uzaklaştırmayı dener misin, en kötü yazılımsal olduğunu düşünüyorum, sinyal çakışması olabilir.

Aslında ben de sinyal çakışması olduğunu düşünüyorum. Kablosuz ekipmanlar hakkında çok bilgim yok modemi ne kadar uzaklaştırayım? Ve Ethernet kablosu ile bağlamam daha mı iyi olur? Sorunum sanki radyoların frekans bozulması gibi gerçekten sinyal çakışması olabilir.

Kablolu neredeyse hiç kullanmıyorum dediğim gibi eski kablolu faremde bu sorun yok gibi hissediyordum ama psikolojik olarak sanki varmış gibi hissediyorum. Sorun en çok kablosuz faremde oluyor klavye ve kulaklıkta çok olmuyor çok daha nadir diyebilirim. Fareyi bir süre kablolu kullanacağım bakalım olacak mı?

Modemi daha da uzaklaştırmayı dener misin, en kötü yazılımsal olduğunu düşünüyorum, sinyal çakışması olabilir.

Sanırım sorun modemmiş. Modemi bu sabah uzaklaştırdım ve bugün herhangi bir sorun yaşamadım.

Son düzenleme:

Başka sorun olursa yazarsınız, yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…