Bilgisayara Bir Tane Daha 4 GB RAM Takmak

Senna

Hectopat
Bilgisayarda 4 GB var ve artık bu bana yetersiz gelmeye başladı bir tane alacağım ama şu an olan RAM'ın aynısı stokta yok, DDR4 RAM alacağım. Fiyat aralığı 100-150 TL.

1577118822986.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam SPD bölümünden de bir fotoğraf alabilir miyim?

Bilgisayarda 4 GB var ve artık bu bana yetersiz gelmeye başladı bir tane alacağım ama şu an olan RAM'ın aynısı stokta yok, DDR4 RAM alacağım. Fiyat aralığı 100-150 TL.

Eki Görüntüle 477079
Bende 4 GB Ram takacaktım RAM'ı sipariş ettim geldi laptopu açtım takmak için normalde dahili olan RAM anakarta gömülü olması gerekiyor ve 1 adet slot olması gerekiyor ama ben açtığımda 1 adet olan RAM slotunda takılıydı çok mağdur olmuştum.

Bir tane daha 4 alacağına imkanın varsa sadece 8 al daha iyi.
Fiyat aralığı belirttim imkanım kısıtlı.

Hocam SPD bölümünden de bir fotoğraf alabilir miyim?
1577125301679.png

Bende 4 GB Ram takacaktım RAM'ı sipariş ettim geldi laptopu açtım takmak için normalde dahili olan RAM anakarta gömülü olması gerekiyor ve 1 adet slot olması gerekiyor ama ben açtığımda 1 adet olan RAM slotunda takılıydı çok mağdur olmuştum.
yanlız bende 2slot var.

Hocam sizin RAM 2133 mhz sanırım, 2133 mhz piyasada neredeyse yok ben bulamadım. 2400 Mhz RAM var ama ne kadar uyumlu çalışır orası muamma. 2400 Mhz 2x4 almanızı tavsiye ederim en azından.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı