Bilgisayara birinin sızdığı nasıl anlaşılır?

yusufexe1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 2 gün öne CS:GO'da canım sıkıldı deyip skin changer bakmaya başladım. 2-3 kere indirdim hiçbiri olmadı sonra ertesi gün adam YouTube hesabıma girip 10 tane video atmış hepsi de hile ile alakalı. Bu dün gece de tüm sunuculara arkadaslarıma Steam profil linki atmıs. Ben tüm hesaplarda gereklı onlemleri aldım şifreyi değitirdim 2 aşamalı doğrulama açtım vs. Eğer sızmaya devam ediyorsa nasıl anlayabilirim? Malvarebayts ile 3 kere tarama yaptım 1 kere interneti kaparatak yaptım 7 tane buldu sildim nasıl format atmadan halledebilirim? Başka tarama için program önerecek var mıdır?

Merhaba. Ben 2 gün öne CS:GO'da canım sıkıldı deyip skin changer bakmaya başladım. 2-3 kere indirdim hiçbiri olmadı sonra ertesi gün adam YouTube hesabıma girip 10 tane video atmış hepsi de hile ile alakalı. Bu dün gece de tüm sunuculara arkadaslarıma Steam profil linki atmıs. Ben tüm hesaplarda gereklı onlemleri aldım şifreyi değitirdim 2 aşamalı doğrulama açtım vs. Eğer sızmaya devam ediyorsa nasıl anlayabilirim? Malvarebayts ile 3 kere tarama yaptım 1 kere interneti kaparatak yaptım 7 tane buldu sildim nasıl format atmadan halledebilirim? Başka tarama için program önerecek var mıdır?
Hocam bir daha öyle programlar indirmeyin genelinde virüs oluyor zaten hile programlarının da öyle.Onun dışında Kaspersky indirip tarama yaptırın.

Ayrıca TCP View kurup dış bağlantıları kontrol edebilirsiniz, program size bilgisayarınızdan hangi uygulamaların hangi sunuculara bağlandığını gösterir.

Merhaba. Ben 2 gün öne CS:GO'da canım sıkıldı deyip skin changer bakmaya başladım. 2-3 kere indirdim hiçbiri olmadı sonra ertesi gün adam YouTube hesabıma girip 10 tane video atmış hepsi de hile ile alakalı. Bu dün gece de tüm sunuculara arkadaslarıma Steam profil linki atmıs. Ben tüm hesaplarda gereklı onlemleri aldım şifreyi değitirdim 2 aşamalı doğrulama açtım vs. eğer sızmaya devam ediyorsa nasıl anlayabilirim? Malvarebayts ile 3 kere tarama yaptım 1 kere interneti kaparatak yaptım 7 tane buldu sildim nasıl format atmadan halledebilirim? Başka tarama için program önerecek var mıdır?

Defender'dan da bakın hocam ama izin verilen her şeyi kaldırın.
ESET'te olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı