Bilgisayara birisi erişip e-postayı değiştiriyor

Alpagout

Yoctopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarıma virüs bulaştı diye konu açmıştım silmeye çalışmıştım pek de yardımcı olamadılar, şimdi ise epostalarım Instagram şifrelerim vesaire değişti hepsine ulaştı. E-posta şifremi şimdi değiştirdim yaklaşık 3-4 farklı bağlı cihaz gördüm ne yapmam lazım bilgisayarıma format vesaire atsam nasıl olur yardımcı olur musunuz?

Hocam cihazları engelle,ikili doğrulama ekle,şifreleri değiştir eğer yapabiliyorsun önemli hesapları yeni e postaya geçir ama farklı cihazdan.Format atmayı dene antivirüs çalıştır.

Hocam cihazları engelle,ikili doğrulama ekle,şifreleri değiştir eğer yapabiliyorsun önemli hesapları yeni e postaya geçir ama farklı cihazdan.Format atmayı dene antivirüs çalıştır.
Bilgisayarıma format atmadım daha bir sürü antivirüs uygulamasından tarama yaptırdım bir şey çıkmadı , format atmalıyımıyım , aynı PC den USB ile format atsam sorun olur mu , şifre değiştirdim hesapları kaldırdı şifre değiştirince otomatik

Bilgisayarıma format atmadım daha bir sürü antivirüs uygulamasından tarama yaptırdım bir şey çıkmadı, format atmalıyı mıyım, aynı PC'den USB ile format atsam sorun olur mu, şifre değiştirdim hesapları kaldırdı şifre değiştirince otomatik
antivirüs silse bile format önerilen bir seçenektir

Bilgisayarıma format atmadım daha bir sürü antivirüs uygulamasından tarama yaptırdım bir şey çıkmadı, format atmalıyı mıyım, aynı PC'den USB ile format atsam sorun olur mu, şifre değiştirdim hesapları kaldırdı şifre değiştirince otomatik

Ve Gmail'e girip diğer cihazları çıkartın hatırladığım bir doğrulamada hesaba girmek için USB gerekiyordu onu da deneyebilirsiniz

Ne tarz bir virüs yediğini bilmiyorum ama muhtemelen stealer yemişsin. Şimdi önerim önce temiz kurulum yap aynı zamanda da başka bir cihazdan hesaplarını kurtar. Eğer çalıştırdığın dosyayı atabilme imkanın varsa çok güzel olur.
Exe açtım software.exe diye bir şey ve 1 tane daha başka bir exe çalıştırmayı denedim exe den oldu , çünkü açtıktan 10 dakika sonra CMD konut işlemi spamlamaya başlandı

Bence garantiye alın bir internet kafeden indirin USB'ya atın
Kendi PC den yapmanın sorunu ne olabilir birde , 7.48 GB yeter mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı