@BizowiE
Bana dün geldi addln isminde bir şey internette araştırıdm Bitcoin minner olabileceğini söylediler.
Boşu boşuna ekran kartını ve işemcini yorma.
En iyisi format.
Sadece Windows'un olduğu yeri formatlasam yeterli olmaz dediler. Bende oyunlarım gideceğinden formata girişmedim. İki tane sürücü var bende bir SSD bir de HDD.
Sadece Windows'un olduğu yeri formatlasam yeterli olmaz dediler. Bende oyunlarım gideceğinden formata girişmedim. İki tane sürücü var bende bir SSD bir de HDD.
Arkadaşlar türkçeyamacı.com adresinden yama indirmeye çalıştım sonradan fark ettim Bitcoin virüsü varmış. Nasıl temizlerim format atmama gerek var mı? Bir de format atarsam sadece Windows'un kurulu olduğu yeri yani SSD'yi biçimlendirsem yeter mi? HDD'ye de virüs bulaşmıyorsa biçimlendirmeme gerek yok. Oyunlarım var HDD'de.