Bilgisayara Bitcoin virüsü bulaştı

O zaman sadece SSD'ye yani Windows'un olduğu yere format atıyorum HDD'ye ellemeyeceğim tüm oyunlar orada çünkü.

Av dediğiniz Avast mı?

Antivirüs...
Windows'un bulunduğu diske temiz kurulum yapın. HDD dokunmayın ama format sonrası HDD taraması yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim

Antivirüs...
Windows'un bulunduğu diske temiz kurulum yapın. HDD dokunmayın ama format sonrası HDD taramasını yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim

Tamamdır zaten Kaspersky tam tarama yaptırınca HDD'yi tarıyor. Direk Kaspersky indirir tam tarama yaptırırım. Sağ olun.

Antivirüs...
Windows'un bulunduğu diske temiz kurulum yapın. HDD dokunmayın ama format sonrası HDD taraması yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim

Bir de Kaspersky'dan daha önce kaldırılmış virüsleri nasıl görürüm.

Bir de Kaspersky'dan daha önce kaldırılmış virüsleri nasıl görürüm.

Hocam Av'ler virüsü silmez karantinaya alır.
Siz tarama sonrası karantinayı kontrol edin ve karantinada bulunan virüsleri silin
( deleted )

Hocam Av'ler virüsü silmez karantinaya alır.
Siz tarama sonrası karantinayı kontrol edin ve karantinada bulunan virüsleri silin.
( Deleted )

Anladım öyle yapmıştım zaten o zaman format USB'si hazırlayıp Windows'un olduğu yere format atacağım. Tekrar sağ olun. Kafamda şüphe kalmadı.

Anladım öyle yapmıştım zaten o zaman format USB'si hazırlayıp Windows'un olduğu yere format atacağım. Tekrar sağ olun. Kafamda şüphe kalmadı.

Rica ederim hocam, Aynen öyle yapmalısınız. Bir sorun olursa yazarsınız..
konuyu takipteyim

Rica ederim hocam, aynen öyle yapmalısınız. Bir sorun olursa yazarsınız.
Konuyu takipteyim

Hocam merhaba Windows'un kurulu olduğu yere format attım. HDD'ye format atmadım. 900 GB oyunda silinmez yüklemesi var bir de. Şu anlık sorun yok gibi. Sizce HDD'e virüs geçmiş olabilir mi? Eğer geçmiş olabilirse HDD'yi de formatlamayı düşüneceğim.

Merhaba hocam. Benim görüşümce HDD temiz...
900 GB oyunun sizin için oldukça mühim olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden HDD formatlamanızı istemiyorum.
Ama yine de sadece HDD'yi av ile taratmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…