Zestre Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #1 Bilgisayarım Bluetooth ile bağlanan şeyleri görmüyor bunun için aparatlar var sanırım önerdiğiniz model var mı?
Bilgisayarım Bluetooth ile bağlanan şeyleri görmüyor bunun için aparatlar var sanırım önerdiğiniz model var mı?
HamitizmForever Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #2 TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 Mini USB Wi-Fi Adaptör - incehesap.com Yararlı olabilir
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 14 Ekim 2023 #3 HamitizmForever dedi: TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 Mini USB Wi-Fi Adaptör - incehesap.com Yararlı olabilir Genişletmek için tıkla... Zestre dedi: Bilgisayarım Bluetooth ile bağlanan şeyleri görmüyor bunun için aparatlar var sanırım önerdiğiniz model var mı? Genişletmek için tıkla... UB400 modelini kullanıyorum o da güzel iş yapıyor, öneririm.
HamitizmForever dedi: TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 Mini USB Wi-Fi Adaptör - incehesap.com Yararlı olabilir Genişletmek için tıkla... Zestre dedi: Bilgisayarım Bluetooth ile bağlanan şeyleri görmüyor bunun için aparatlar var sanırım önerdiğiniz model var mı? Genişletmek için tıkla... UB400 modelini kullanıyorum o da güzel iş yapıyor, öneririm.
19yunusemre Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #4 HamitizmForever dedi: TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 Mini USB Wi-Fi Adaptör - incehesap.com Yararlı olabilir Genişletmek için tıkla... bende bunu kullanıyorum 2 hafta önce aldım kullanıyorum gayet iyi diğer aparatları almanı önermem aynı anda birden çok cihaz bağlayamazsın
HamitizmForever dedi: TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 Mini USB Wi-Fi Adaptör - incehesap.com Yararlı olabilir Genişletmek için tıkla... bende bunu kullanıyorum 2 hafta önce aldım kullanıyorum gayet iyi diğer aparatları almanı önermem aynı anda birden çok cihaz bağlayamazsın