Veorra Decapat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 280 Yer Çankırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2019 #1 Merhabalar, benim elimde resimde gördüğünüz gibi bir mikrofon var. Bluetooth ile telefona bağlayabiliyorum. Bunu konuşmak için bilgisayara bağlayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2019
Merhabalar, benim elimde resimde gördüğünüz gibi bir mikrofon var. Bluetooth ile telefona bağlayabiliyorum. Bunu konuşmak için bilgisayara bağlayabilir miyim?
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 1 Temmuz 2019 #2 Bluetooth ile telefona bağlayabiliyorsan bilgisayara da bağlayabiliyor olman lazım.
Veorra Decapat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 280 Yer Çankırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2019 #3 TéQ10 dedi: Bluetooth ile telefona bağlayabiliyorsan bilgisayara da bağlayabiliyor olman lazım. Genişletmek için tıkla... Bu işlerden anlamıyorum, zaten telefona da ben bağlamadım. Biraz anlatabilir misin?
TéQ10 dedi: Bluetooth ile telefona bağlayabiliyorsan bilgisayara da bağlayabiliyor olman lazım. Genişletmek için tıkla... Bu işlerden anlamıyorum, zaten telefona da ben bağlamadım. Biraz anlatabilir misin?
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 1 Temmuz 2019 #4 Windows 8 veya 10 olsaydı yardım edebilirdim fakat Windows 7'de nasıl yapacağımı ben de bilmiyorum maalesef.
Windows 8 veya 10 olsaydı yardım edebilirdim fakat Windows 7'de nasıl yapacağımı ben de bilmiyorum maalesef.