Bilgisayara boş boş bamak

venom94

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Evet 30 yaşında bir adamım. İşim bilgisayar ile hafta sonlarıda böyle bilgisayarı açıyorum işlerim bittikden sonra oyunlara falan bakıyorum fakat katiyen oynamıyorum çünkü oyun oynamak falan beni çok üşendiriyor. Senelerdir oyun oynamam. Çok sevdiğim football manageri bile oynamak içimden gelmiyor. Uğraşacak bir hobi kalmadı. 2 Tane youtube kanalım var onlara shorts falan çekiyorum öyle. yani kısacası benim için oyun oynamak bitti.

Neden kendinizi pc başında durmaya şartladınız ki? Madem işiniz bittikten sonra oyun oynamıyorsunuz o halde sanal dünyanın dışına çıkmalısınız

Oyunlar vakit harcamak/kaybetmek içindir demek ki bunu yapmak istemiyorsunuz başka şeylerde vakit kaybedin artık.

Yalnız başına oyun oynamak bana her zaman anlamsız gelmiştir, singleplayer oyunları da o yüzden sevmem. Benim oyun oynama amacım dostlarımla yeni anılar oluşturmak ve bu anıları GeForce Experience ile "Alt + Z" ile kaydedip bazen YouTube'da paylaşıp anıları ölümsüzleştirmek. Ben bu yüzden oyun oynuyorum, amaç zaman geçsin, gülelim eğlenelim ve anılar oluşturalım. Size tavsiye veremem ama benim hikayem böyle, umarım yardımcı olup veya ilham kaynağı olabilmişimdir, iyi oyunlar dilerim.

Dışarısı sarmiyor

Sorunun oyundan fazlası olduğuna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…