Bilgisayara bulaşan mining ve virüs yazılımları

@LawLost Attığım rehberi uyguladınız mı? Genelde işe yarıyor.

Crack dosya indirecekseniz önce bize doğrulatın maalesef PC ve zararlı site cahili insanlar çok kolay kanıyorlar.

Bu arada avast antiviruse güvenilmeyeceğini anlamış oldum ben fark etmesem arkada mining yapmaya devam edecekti kaç kere tarama yaptım temiz çıktı göya, kesinlikle kullanmayın.

Crack dosya indirecekseniz önce bize doğrulatın maalesef PC ve zararlı site cahili insanlar çok kolay kanıyorlar.
Bize doğrulatın ne demek? VirusTotal ile taratsın. Biz burada Eşek Başı değiliz. Herkes "Falanca dosyayı indireceğim virüs var mı?" diye konu açar.

Bende kendimi bu işlerden anlar sanardım, daha öncede hiç bulaşmadığı için normalde okumadan kabul etmem yani 3. parti yazılım indirmem gereksiz ama çok basit bir uygulamaya koyacaklarını düşünmedim ve sitede korsana karşı teşvik yasak bildiğim kadarıyla ama teşekkür ederim.
Bize doğrulatın ne demek? VirusTotal ile taratsın. Biz burada Eşek Başı değiliz. Herkes "Falanca dosyayı indireceğim virüs var mı?" diye konu açar.
Aynen öyle zaten benim bildiğime göre sitede bu korsan mevzuları yasak ve virustotala güvenmenizi tavsiye etmem bir arkadaşım hep ona güvenirdi o da format atmak zorunda kaldı ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…