B berkacargdg Femtopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 Bilgisayarıma 3 ay önce böyle bir trojan bulaşmış, nasıl kaldıracağım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2023
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.556 Çözümler 5 11 Kasım 2023 #11 berkacargdg dedi: Processexplorerdan baktım dosya çıkmıyor. Anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Sezgisel istenmeyen yazılım tespiti. Artı 0 Eksi
berkacargdg dedi: Processexplorerdan baktım dosya çıkmıyor. Anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Sezgisel istenmeyen yazılım tespiti.
KS KS B berkacargdg Femtopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #12 Turkıye anlasması dedi: Sezgisel istenmeyen yazılım tespiti. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözeceğimi söyleyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Turkıye anlasması dedi: Sezgisel istenmeyen yazılım tespiti. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözeceğimi söyleyebilir misiniz?
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.556 Çözümler 5 11 Kasım 2023 #13 berkacargdg dedi: Nasıl çözeceğimi söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çoktan gitmiştir 3 ay olduğuna göre. Artı 0 Eksi
berkacargdg dedi: Nasıl çözeceğimi söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çoktan gitmiştir 3 ay olduğuna göre.
KS KS B berkacargdg Femtopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #14 Turkıye anlasması dedi: Çoktan gitmiştir 3 ay olduğuna göre. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürederim. Artı 0 Eksi
Turkıye anlasması dedi: Çoktan gitmiştir 3 ay olduğuna göre. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürederim.