Bilgisayara bulaşan virüs nasıl temizlenir?

Ajanefe310efe

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 11 kullanıyorum ve bazen bir pencere açılıyor İngilizce yazılar yazıyor ve kapanmıyor. Birkaç kere denedim ancak kapatabildim. PC acelerate gibi bir şey yazıyor bilgisayardaki virüsleri nasıl temizleyebilirim?

İlk olarak Kaspersky varsa internetinizi kapatın ve sonra tam tarama yapın yoksa indirmeye koyulun.

Hocam Malwarebytes veya Kaspersky ile tam tarama yapın.Genel olarak en iyi sonucu bu iki Antivirüs verir.Umarım olumlu sonuç alırsınız.

Hocam Malwarebytes veya Kaspersky ile tam tarama yapın.Genel olarak en iyi sonucu bu iki Antivirüs verir.Umarım olumlu sonuç alırsınız.
Direkt format atmak mantıksız

Hocam bilgisayar bakım gibi bir program indirmissiniz potansiyel zararlı bir yazılım uzaktan erişim virüsü biri bilgisayarınızı kontrol ediyor interneti kapatmayı unutmayın!

Formattan başka yolu yok diye biliyorum.

En son değil bence eğer virüs bilgisayarın açılmasına dahi engel oluyorsa ilk çözüm hatta bence en garanti yol.
Güvenli modda açılıp Kaspereky Rescue Disk üzerinden sisteme kalıcı zararlar veren virüsleri etkisiz hale getirmek de mümkün aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…