Bilgisayara bulaşan virüs nasıl temizlenir?

Buğra2928

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma virüs bulaştı. Google'dan Rusya üzerinden giriş olmuş Steam, Epic Games, Ubisoft şifremi değiştirmiş hep ama ben kurtarmayı başardım. Virüsü bilgisayarımdan nasıl temizleyebilirim?

Kaspersky veya Malwarebytes indirin ve tam tarama gerçekleştirin. Tarama yaparken internetinizi kesmenizi öneririm.

Format , net.

Bilgisayarın internet bağlantısını kesip güvenli moda al. Sonra Malwarebytes ile tam kapsamli tarama yapmalısın.

Direkt format demeniz saçma. Virüsün güçlülüğüne bağlı. Eğer Kaspersky veya Malwarebytes bulup da silerse formata gerek yok. Ama silinmezse format şarttır.

Bilgisayarı dün sıfırlardım ayarlar üzerinden gitmismisir yoksa USB falan ile mi format atmalıyım

Bilgisayarı dün sıfırlardım ayarlar üzerinden gitmismisir yoksa USB falan ile mi format atmalıyım
Güçlü bir virüs ise örnek olarak RAT diyelim. Eğer buna benzer güçlü virüs bulaşmışsa sıfırlamakla geçmez. Format şart.

Güçlü bir virüs ise örnek olarak RAT diyelim. Eğer buna benzer güçlü virüs bulaşmışsa sıfırlamakla geçmez. Format şart.

Şifrelerini değiştim hepsinin çift kademeli doğrulamayı da açtım yeniden girebilen olursa formatı atayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…