Bilgisayara bulaşan virüs nasıl temizlenir?

Arkadaşlarıma sordum mining diyorlar format dışında çözüm var mı acaba teşekkürler.

Format en temiz yolu. Format atmazsan virüs gitse bile içinde hep bir şüphe kalır. Format at geç.

Görev yöneticisinde bir şey bulamadım mrt ve Kaspersky'dan virüs taraması yapacağım orada bir şey cıkmaz ise format atacagım önereceğiniz bir şey var mı?

Attığım videoları izle.

İzledim hiçbir virüs bulamadım şimdi oyunlarda FPS testi yapacagım sonucunu yazarım.

200 FPS alıyorum önerileriniz için teşekkür ederim 1 hafta önce exloader diye bir dosya indirmiştim sanırım o virüstü onun sadece kısayollarını bulabildim onu tamamen nasıl silebilirim?

Tamamen silmen çok zor. Kendini kopyalamıştır. Bilgilerini kaydet. Format at.

Şu an FPS düzeldi ama şu an bilgilerim alınıyor mu şüphesindeyim format dışında çözümü var mı? (zamanım yok o yüzden)

Tamamen silmen çok zor. Kendini kopyalamıştır. Bilgilerini kaydet. Format at.

Şu an FPS düzeldi ama şu an bilgilerim alınıyor mu şüphesindeyim format dışında çözümü var mı? (zamanım yok o yüzden)
Hocam şunları dene çözüm olmazsa yaz, hemen formata gerek yok formatsız defalarca zararlı temizledim, şunları uygulayın:
1-ESET Online Scanner, NPE ve MalwareBytes Free ile Tam Tarama gerçekleştirin, bulunan zararlıları kaldırın.
2-Kaspersky'ı kaldırın ve ESET yükleyin (deneme sürümü) onunla da Tam Tarama gerçekleştirin zira bazen ESET Online Scanner bulamayabiliyor. Normal ESET daha etkili bu konuda.
3-Sorununuz hala çözülmezse AVG, Avast Önyükleme Taraması ya da Kaspersky Rescue Disk, ESET SysRescue deneyebilirsiniz. (2 Gerçek Zamanlı Koruma bulunduran AV'yi aynı anda çalıştırmayın bir bilgisayarda çakışabilirler.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…