A Aklepios Centipat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #11 396597 dedi: O zaman yapmanız gerek başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yani benim korktuğum şey aslında kimlik bilgilerini falan almış mıdır? Binance TR de falan hesabım var da
396597 dedi: O zaman yapmanız gerek başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yani benim korktuğum şey aslında kimlik bilgilerini falan almış mıdır? Binance TR de falan hesabım var da
TRXgeforce Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #12 Aklepios dedi: Yani benim korktuğum şey aslında kimlik bilgilerini falan almış mıdır? Binance TR de falan hesabım var da Genişletmek için tıkla... Unut maalesef bilgisayar gg, büyük ihtimalle sürücülerinde de virüs var.
Aklepios dedi: Yani benim korktuğum şey aslında kimlik bilgilerini falan almış mıdır? Binance TR de falan hesabım var da Genişletmek için tıkla... Unut maalesef bilgisayar gg, büyük ihtimalle sürücülerinde de virüs var.
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #13 Malwarebytes ile bir tarama yapın. Büyük ihtimalle virüsü bulur ve siler.
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 5 Şubat 2022 #14 Aklepios dedi: Yani benim korktuğum şey aslında kimlik bilgilerini falan almış mıdır? Binance TR de falan hesabım var da. Genişletmek için tıkla... Bunu bilemem maalesef. TRXgeforce dedi: Unut maalesef bilgisayar gg, büyük ihtimalle sürücülerinde de virüs var. Genişletmek için tıkla... Format attığında sürücülerde silinir zaten.
Aklepios dedi: Yani benim korktuğum şey aslında kimlik bilgilerini falan almış mıdır? Binance TR de falan hesabım var da. Genişletmek için tıkla... Bunu bilemem maalesef. TRXgeforce dedi: Unut maalesef bilgisayar gg, büyük ihtimalle sürücülerinde de virüs var. Genişletmek için tıkla... Format attığında sürücülerde silinir zaten.
TRXgeforce Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #15 Adam diyor ki format attım yine virüs var diyor. 396597 dedi: Bunu bilemem maalesef. Format attığında sürücülerde silinir zaten. Genişletmek için tıkla...
Adam diyor ki format attım yine virüs var diyor. 396597 dedi: Bunu bilemem maalesef. Format attığında sürücülerde silinir zaten. Genişletmek için tıkla...
A Aklepios Centipat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #16 TRXgeforce dedi: Adam diyor ki format attım yine virüs var diyor. Genişletmek için tıkla... öyle demedim format attım şuan temiz ama format atana kadar aldığı bilgilerden bahsediyorum
TRXgeforce dedi: Adam diyor ki format attım yine virüs var diyor. Genişletmek için tıkla... öyle demedim format attım şuan temiz ama format atana kadar aldığı bilgilerden bahsediyorum
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 5 Şubat 2022 #17 TRXgeforce dedi: Adam diyor ki format attım yine virüs var diyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey dememiş? Aklepios dedi: Öyle demedim format attım şu an temiz ama format atana kadar aldığı bilgilerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer tedirginseniz nüfus müdürlüğüne gidin, içinizin rahat olması için.
TRXgeforce dedi: Adam diyor ki format attım yine virüs var diyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey dememiş? Aklepios dedi: Öyle demedim format attım şu an temiz ama format atana kadar aldığı bilgilerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer tedirginseniz nüfus müdürlüğüne gidin, içinizin rahat olması için.
A Aklepios Centipat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #18 396597 dedi: Öyle bir şey dememiş? Eğer tedirginseniz nüfus müdürlüğüne gidin, içinizin rahat olması için. Genişletmek için tıkla... Tedirginim aslında evet. Orada anlaşılır mı bilgilerimin çalınıp çalınmadığı ? Silinen üye dedi: Malwarebytes ile bir tarama yapın. Büyük ihtimalle virüsü bulur ve siler. Genişletmek için tıkla... bilgisayara format attım zaten de ben format atmadan önce çaldığı bilgilerden tedirginim
396597 dedi: Öyle bir şey dememiş? Eğer tedirginseniz nüfus müdürlüğüne gidin, içinizin rahat olması için. Genişletmek için tıkla... Tedirginim aslında evet. Orada anlaşılır mı bilgilerimin çalınıp çalınmadığı ? Silinen üye dedi: Malwarebytes ile bir tarama yapın. Büyük ihtimalle virüsü bulur ve siler. Genişletmek için tıkla... bilgisayara format attım zaten de ben format atmadan önce çaldığı bilgilerden tedirginim
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 5 Şubat 2022 #19 Aklepios dedi: Tedirginim aslında evet. Orada anlaşılır mı bilgilerimin çalınıp çalınmadığı? Genişletmek için tıkla... Anlaşılmaz fakat bir şeyler yapabilirler belki. Mesela seri no, kayıt no falan değişiyor diye biliyorum.
Aklepios dedi: Tedirginim aslında evet. Orada anlaşılır mı bilgilerimin çalınıp çalınmadığı? Genişletmek için tıkla... Anlaşılmaz fakat bir şeyler yapabilirler belki. Mesela seri no, kayıt no falan değişiyor diye biliyorum.
A Aklepios Centipat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #20 396597 dedi: 396597 dedi: Anlaşılmaz fakat bir şeyler yapabilirler belki. Mesela seri no, kayıt no falan değişiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla...
396597 dedi: 396597 dedi: Anlaşılmaz fakat bir şeyler yapabilirler belki. Mesela seri no, kayıt no falan değişiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla...