Bilgisayara çay döküldü

Hocam garantisi varsa hemen götürmekte fayda var.
Garantisi var fakat sıvı dökülmesi yüzünden garanti kapsamından çıkıyor diye biliyorum.
Çaya şeker atmadıysanız bir sıkıntı olmaz, kaç defa döktüm hala çalışıyor benimki.
Maalesef çay şekerliydi
Teşekkürler.Şuanda içini sökemiyorum.Yarın sabah bir teknik servise götüreceğim.
Biraz bekleyin. 4-5 saat falan, sonra açın. Eğer açılırsa biraz kullanın. Bir sorun falan varmış diye bakın. Hoparlörleri falan test edin. Bir sorun varsa servise verin.
4-5saat bekleyip açmaktansa direkt teknik servise göndermek daha mantıklı gibi.
Bu tarz şeyler elinden geliyorsa oksitlenmesini engellemek için alkolle temizlemelisin.
Ben içini açıp yapabileceğimi sanmıyorum.Benim parçalara zarar verme ihtimalim çaydan daha fazla
Elimden gelmez maalesef.Teşekkürler

Pirinç dolu kabın içine koy 1 gün beklet.
Tamam deniyorum.Teşekkürler

Yarın bir tanıdık akrabama götüreceğim.Şuan son olarak klavyenin olduğu kısımı ters çevirip pirinç serdim ve sabaha kadar bekletmem lazım anladığım kadarıyla.Maalesef eski bir cihaz değil.Daha 2-3aylık şuan fiyatı 36k

Arkadaşlar bi ekleme yapayim.Anlık olarak pc kendini açmış klavyede çoğu tuş çalışmıyor.Bazıları temassızlık yapıyor.Mouse ile kapatmak zorunda kaldım.Klavye pirinçte durmaya devam ediyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…