Bilgisayara CL Değeri Farklı İki RAM takmak

defuzts

Decapat
Şu an bilgisayarımda Corsair 16 GB (2x8 GB) Vengeance LED beyaz DDR4 3200Mhz CL 16 1.35v dual kit RAM mevcut.
Arkadaş bana Kingston 16 GB (2x8GB) HyperX Savage Black DDR4 3000MHz CL15 1.35v dual kit RAM'in 8 GB'ını bana verdi kullanmam için. Diğerini de başkasına vermiş. Sorum şu: Ben bunu bilgisayara taksam aynı frekansa çekip kullansam herhangi bir sorun olur mu?

Sorun olmaz gibi görünüyor, denemekten zarar gelmez diyeceğim, bilgisayar bu. Neresinden sakatlık çıkacağı belli olmaz

Çalışmasında problem olmayabilir lakin aynı değerler ve aynı bellekleri kullanmak sistem sağlığı açısından daha iyi olacaktır.

Çalışmasında problem olmayabilir lakin aynı değerler ve aynı bellekleri kullanmak sistem sağlığı açısından daha iyi olacaktır.
Şuan taktım pc açıldı sorunsuz oyun oyniyacam eğer takma derseniz takmam tan detaylı bilmediğim için ne dersiniz takiyimmi takmiyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…