Şöyle bir durum var SSD'lerin rahat çalışması için en az bir 20-30 gb boş alan gerekir bunu sağlarsanız yavaşlama çokta olmaz ama ne kadar okuma/yazma o kadar sistemi yorar mantığıyla düşünebilirsiniz. HDD'de bu durum daha fazla olur. Boş alan bırakırsanız bir sorun çıkmaz.
Evet arkadaşlar biraz saçma bir soru ama bilgisayara çok oyun kurduğumuzda yavaşlama gibi bir durum olur mu? HDD'ye yükleyeceğim. Sistem SSD içine kurulu.
Çok oyun derken en fazla 5-10 arası gibi.
@Silinen üye Bir sorun olmaz o vakit. SSD rahat çalışır zaten oyun HDD'de olacakmış. Sen yine de sistemini fazla yorma ama elektronik parçalar bin bir çeşit hata çıkartabiliyorlar.
O kadar abartılı değil. Kalıcı şekilde taş çatlasa 35-40 GB. SSD sağlık durumu iyi HDD için test yapacağım. Günlük SSD içinde LoL , Valorant oynamaya başladım. HDD içine de offline oyunları kuracağım.
Evet arkadaşlar biraz saçma bir soru ama bilgisayara çok oyun kurduğumuzda yavaşlama gibi bir durum olur mu? HDD'ye yükleyeceğim. Sistem SSD içine kurulu.
Çok oyun derken en fazla 5-10 arası gibi.
Bende şuan güncel olarak 24 tane oyun yüklü (hepsi yeni oyunlar ) aynı senin gibi sistem ssd de kurulu oyunlar hdd de kurulu herhangi bi yavaşlama söz konusu değil ama hdd de daha 1tb yer olduğu için de olabilir hdd yi tamamen doldurma en az 200gb civarında bi boşluk bırak yoksa pc takılmaya başlayabilir.