Merhabalar herkese efendim. Sorunumu pek çok araştırma sonucu bulamadım ve burada paylaşarak cevap bulmak istedim. Arkadaşlar öncelikle PC'yi açıyorum kulaklıklarımı takıyorum kulaklıktan çok ufak alttan bir cız sesi geliyor. Klavyeme ya da kasaya ve duvara dokununca bu ses gidiyor (klavyenin dışı metal). İşin ilginç kısmı ayağımı duvara koyduğum zaman elim eğer ki klavyenin metal bir kısmına değerse aşırı derecede uyuşukluk oluyor felaket çarpıyor kramp gibi kesiliyor elim. Ayrıca bir şey daha var telefonumu USB'den şarj ediyordum telefonda bildirimlere bakmak için orta tuşuna bastım basınca aynı elektrik çarpmasını yaşadım. Parmaklarım uyuştu daha önceden de oluyordu ama bu kadar fazla değil. İlk aldığım zaman PC veyahut klavyeyi böyle bir sorun yoktu 1 sene farklı bir yerde kullandım PC'mi başka şehirde. Orada da geceleri çarpmaya başlıyordu ama bu duvara dokununca klavyenin çarpması ve sesin kesilmesi kulaklıktaki çok tuhaf bir mevzu. Yardımlarınızı cevaplarınızı bekliyorum saygılar.
Son düzenleyen: Moderatör: