Bilgisayara Dualshock 4 bağlamak

momosu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
Geçtiğimiz günlerde olan yaz Steam indirimlerinden DMC: Devil May Cry aldım ve bu oyunu DualShock 4 ile oynamak istiyorum fakat anakartımın bir Bluetooth desteği yok ve açıkçası DS4Windows yazılımına lisanslı olmadığı için güvenemiyorum eğer başka bir bağlanma yöntemi varsa bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Veya DS4Windows yazılımı güvenilir mi ?

Güvenilir uzun süredir kullanıyorum. Bir BT adaptörü almazsanız, micro-usb kablo aracılığıyla bağlayabilirsiniz. Kurduktan sonra Windows'u yeniden başlatın yoksa çalışmıyor.

DS4Windows Official Site

BT Adaptör

Son düzenleme:
Merhaba.
Geçtiğimiz günlerde olan yaz Steam indirimlerinden DMC: Devil May Cry aldım ve bu oyunu DualShock 4 ile oynamak istiyorum fakat anakartımın bir Bluetooth desteği yok ve açıkçası DS4Windows yazılımına lisanslı olmadığı için güvenemiyorum eğer başka bir bağlanma yöntemi varsa bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Veya DS4Windows yazılımı güvenilir mi ?
Data aktarımı yapabilen bir micro USB kablosu ile PC hem oynayıp hem de kablosuz kullanım için şarj edebilirsiniz. Bir tane Bluetooth (Bluetooth 5.0 ve yukarısı en az gecikme için tavsiyemdir) adaptörü alıp kablosuz kullanabilirsiniz. Steam Dualshock 4'ü otomatik olarak tanımlayıp tüm özelliklerine erişmenizi sağlar. Tek sıkıntı PC ile tam uyumlu olan kontrol cihazı Xbox controller olduğu için DMC gibi eski oyunlarda tuş dizilimi Xbox olarak gözükür ve Steam, DS4Windows gibi uygulamalar da dualshock 4'ü oyuna Xbox controller olarak tanıtır. Bu durumda sizin için değişecek tek şey kare üçgen gibi şeyler yerine ekranda X, Y gibi tuşlar gözükecek. L2, R2 yerine LT, LB yazacak.

Merhaba.
Geçtiğimiz günlerde olan yaz Steam indirimlerinden DMC: Devil May Cry aldım ve bu oyunu DualShock 4 ile oynamak istiyorum fakat anakartımın bir Bluetooth desteği yok ve açıkçası DS4Windows yazılımına lisanslı olmadığı için güvenemiyorum eğer başka bir bağlanma yöntemi varsa bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Veya DS4Windows yazılımı güvenilir mi?

Dsx kullanabilirsin Steam'den alıp.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı