Vangetta Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 165 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #11 SİHA Sever dedi: 32 GB sizin için yeterli olacaksa şu anda elinizdeki RAM'lerden bir set daha alıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Render konusunda detaylı olmayı planladığım için yeterli gelirmi bilemiyorum hocam. Render makineleri minumum 64gb gördüm. Azad Saydın dedi: 8x4 yapmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum fakat ilerde yükseltemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam gerçekten. Başka çarem yoksa zaten 8x2 daha alıcam ama. 16 tek slot olursa şu anda tadından yenmez.
SİHA Sever dedi: 32 GB sizin için yeterli olacaksa şu anda elinizdeki RAM'lerden bir set daha alıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Render konusunda detaylı olmayı planladığım için yeterli gelirmi bilemiyorum hocam. Render makineleri minumum 64gb gördüm. Azad Saydın dedi: 8x4 yapmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum fakat ilerde yükseltemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam gerçekten. Başka çarem yoksa zaten 8x2 daha alıcam ama. 16 tek slot olursa şu anda tadından yenmez.