E Emre avakoşan Centipat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #1 Bilgisayarım çalışıyor ama ekran gelmiyordu RAM'lerimi tek tek takıp denedim 1 tanesinde çalıştı 1 tanesini tek takınca çalışmadı. Sizce RAM'im bozulmuş olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2021
Bilgisayarım çalışıyor ama ekran gelmiyordu RAM'lerimi tek tek takıp denedim 1 tanesinde çalıştı 1 tanesini tek takınca çalışmadı. Sizce RAM'im bozulmuş olabilir mi?
ProjectGTX Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #11 Emre avakoşan dedi: Bilgisayarım çalışıyor ama ekran gelmiyordu RAM'lerimi tek tek takıp denedim 1 tanesinde çalıştı 1 tanesini tek takınca çalışmadı. Sizce RAM'im bozulmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... CPU RAM GPU ya da BIOS pilinden dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
Emre avakoşan dedi: Bilgisayarım çalışıyor ama ekran gelmiyordu RAM'lerimi tek tek takıp denedim 1 tanesinde çalıştı 1 tanesini tek takınca çalışmadı. Sizce RAM'im bozulmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... CPU RAM GPU ya da BIOS pilinden dolayı olabilir.