Arkadaşlar kolay gelsin, bilgisayarımda 1 TB SSD var ama depoloma alanım bana yetmiyor. Bunun için çözüm öneriniz var mı anakartım tek slot ve anakart büyütmek istemiyorum.
Kullanıyorum.
Hem 2,5 inch hem de 3,5 inch tüm diskler takılabilir. Bilgisayarla ilgili aldığım en kullanışlı şey oldu. Aynı işleve sahip daha uygun seçenekleri de araştırabilirsiniz ama benim tavsiyem bunu almanız.
Şu anda masamın üstünde. 4 adet sabit disk takılı. ( İki tanesi ön usb girişlerinden portable diskler. İki tanesi de 3,5 inch HDD ler. Eski laptoplardan söktüğüm 2,5 inchleri de takıyorum. USB bellek takar gibi çok kolay. TAK/ÇIKAR)
Mesleğim(mimarlık) gereği kullandığım programlardan ve biraz da eski projelerımı depolamam lazım o yüzden önerı arıyorum birkaç arkadaşım modeme flash takıp server tarzı kullanabilirsin demişti. Böyle bir şey var mı hocam.
Kullanıyorum.
Hem 2,5 inch hem de 3,5 inch tüm diskler takılabilir. Bilgisayarla ilgili aldığım en kullanışlı şey oldu. Aynı işleve sahip daha uygun seçenekleri de araştırabilirsiniz ama benim tavsiyem bunu almanız.
şu anda masamın üstünde. 4 adet sabit disk takılı. ( iki tanesi ön USB girişlerinden portable diskler. İki tanesi de 3,5 inch HDD'ler. Eski laptoplardan söktüğüm 2,5 inchleri de takıyorum. USB bellek takar gibi çok kolay. TAK/ÇIKAR)
Mesleğim(mimarlık) gereği kullandığım programlardan ve biraz da eski projelerımı depolamam lazım o yüzden önerı arıyorum birkaç arkadaşım modeme flash takıp server tarzı kullanabilirsin demişti. Böyle bir şey var mı hocam.
Modeme daha doğrusu ağa server tarzı takılan şey çok pahalı. Adı aklıma gelmiyor şimdi ama birden fazla PC nin sürekli bağlanması gerekmiyorsa anlamsız. Yukarıda önerdiğim şeyin modeme takılan versiyonu gibi düşünebilirsiniz.
Googledan şimdi baktım. NAS denilen şey olmalı.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Kullanıyorum.
şu anda masamın üstünde. 4 adet sabit disk takılı. ( iki tanesi ön USB girişlerinden portable diskler. İki tanesi de 3,5 inch HDD'ler. Eski laptoplardan söktüğüm 2,5 inchleri de takıyorum. USB bellek takar gibi çok kolay. TAK/ÇIKAR)