Atakan Sevim Hectopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2014 #1 Merhaba, Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum. En kısa yoldan ücretsiz olarak nasıl format atabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2014
Merhaba, Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum. En kısa yoldan ücretsiz olarak nasıl format atabilirim?
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 5 Eylül 2014 #2 Buradan gerekli dosyayı indir, USB'ye kaydet. USB'yi Boot et ve format at. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Buradan gerekli dosyayı indir, USB'ye kaydet. USB'yi Boot et ve format at. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Berke Göktuna Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 33 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2014 #3 #2'nin dediği adımları yaparak 45 dk civarında format atmıştım.
Atakan Sevim Hectopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2014 #4 Teşekkürler
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2014 #5 En hızlı yol olarak USB bellek metodunu kullan. DVD'ye göre daha hızlı okuyup yazdığı için format süresi kısalıyor.
En hızlı yol olarak USB bellek metodunu kullan. DVD'ye göre daha hızlı okuyup yazdığı için format süresi kısalıyor.