EGEHATİPOGLU Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 PC'yi Wi-Fi üzerinden kullanıyordum, bugün Ethernet'e geçiş yaptım ama kabloyu anakarta taktıktan sonra yanık kokusu gelmeye başladı. Bilgisayar normal çalışıyor. Ne yapmalıyım?
PC'yi Wi-Fi üzerinden kullanıyordum, bugün Ethernet'e geçiş yaptım ama kabloyu anakarta taktıktan sonra yanık kokusu gelmeye başladı. Bilgisayar normal çalışıyor. Ne yapmalıyım?
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #2 PC'yi kapatıp kokunun nereden geldiğini araştırın.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.614 Çözümler 35 30 Ağustos 2023 #3 Nasıl bir yanık kokusu? Kablo yanığı gibi yoğun mu? Hafif bir koku mu? Portun içinde toz biriktiyse tozlar da koku yapar.
Nasıl bir yanık kokusu? Kablo yanığı gibi yoğun mu? Hafif bir koku mu? Portun içinde toz biriktiyse tozlar da koku yapar.
EGEHATİPOGLU Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #4 Shinya Kogami dedi: Nasıl bir yanık kokusu? Kablo yanığı gibi yoğun mu? Hafif bir koku mu? Portun içinde toz biriktiyse tozlar da koku yapar. Genişletmek için tıkla... Baya yoğun, ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takacam şimdi
Shinya Kogami dedi: Nasıl bir yanık kokusu? Kablo yanığı gibi yoğun mu? Hafif bir koku mu? Portun içinde toz biriktiyse tozlar da koku yapar. Genişletmek için tıkla... Baya yoğun, ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takacam şimdi