Bilgisayara fan takılırsa sorun yaşanır mı?

berat070

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 12 gb amd r5500 16 gb ram 512 gb m.2 ssd 650 w psu
Merhaba, selamlar soracağım, soru biraz komik gelebilir ama sorum şu; bilgisayarıma kasa fanı alacağım da, girişlerim vs var fakat mavi ekran gibi bir sorun yaşar mıyım, komik gelebilir ama ciddi soruyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, selamlar soracağım, soru biraz komik gelebilir ama sorum şu; bilgisayarıma kasa fanı alacağım da, girişlerim vs var fakat mavi ekran gibi bir sorun yaşar mıyım, komik gelebilir ama ciddi soruyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Fan takmanızla mavi ekranın gelmesi arasında ne gibi bir bağlantı var hocam? Bu soruyu kendinize sorarsanız, konunun cevabını alabilirsiniz.

Doğru montaj yaptığınız takdirde bir problem yaşamazsınız.

Fan takmanızla mavi ekranın gelmesi arasında ne gibi bir bağlantı var hocam? Bu soruyu kendinize sorarsanız, konunun cevabını alabilirsiniz.

Hocam şoyle travma oldu bende mavı ekran o yuzden diyorum yani.

Saçma bir soru değil, zamanında herkesin aklında böyle sorular olmuştur.

Montaj yanlış olmadığı sürece sıkıntı yaratmaz, hava akışı sağlam ve düzgün ise.

Saçma bir soru değil, zamanında herkesin aklında böyle sorular olmuştur.

Montaj yanlış olmadığı sürece sıkıntı yaratmaz, hava akışı sağlam ve düzgün ise.

Hava akışı vs yaparım zaten kasamda halihazırda 4 tane jet gibi fan var göz zevki için alıyorum nasıl takılcağını da biliyorum.

Doğru bağlantı yaparsanız hiçbir sorun yaşamazsınız. Zaten istesenizde yanlış bağlantı yapamazsınız.

Yok hocam bağlantıyı yaparım sorun değil o yani travma oldu sayılır xd.

Nasıl bağlayacağını biliyorsan niye soruyorsun dostum?
bağlamayı sormadım hocam sorduğum soru şu yonde hata alırmıyım diye sordum

Yok hocam bağlantıyı yaparım sorun değil o yani travma oldu sayılır xd.
İnsan üzerinde travma kalması çok kötü bir şey. Bende elektrikle uğraşırken o kadar çok 230v kısa devre yapıyorum ki artık ne yapsam kısa devre olacak gibi travma kalmış. Neyse, fanı takabilmeniz için bol şanslar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı