Vallahi 200 TL ucuz istiyormuş normalde 5000 dolar istiyorlar. Ayrıca sen ücretsiz bedava diye siteye girip indirdiğin için oradan bulaştı. 200 TL ver gitsin en azından önemli dosyaların kurtulsun. Önemli dosyan yoksa format çek direk bu da ders olsun sana daha beteri gelmediğine şukret.
Vala şaka bir yana bende verirdim 200 TL istemesi ayrı bir garip benden 2018 senesinde 5000 dolar istemişlerdi bende sinirlendim mailden sövdüm heriflere.
Emsisoft'un decryptor'ı ile çok rahat fidye yazılımlar ve şifrelenen dosyalar durdurulup eski haline gelebiliyor önemli dosyalarımın bulunduğu bir USB bellekte çok rahat decrypt etmiştim.
Emsisoft'un Decryptor'ı ile çok rahat fidye yazılımlar ve şifrelenen dosyalar durdurulup eski haline gelebiliyor önemli dosyalarımın bulunduğu bir USB bellekte çok rahat decrypt etmiştim.
Emsisoft'un Decryptor'ı ile çok rahat fidye yazılımlar ve şifrelenen dosyalar durdurulup eski haline gelebiliyor önemli dosyalarımın bulunduğu bir USB bellekte çok rahat decrypt etmiştim.