Bilgisayara format atarken virüs bulaştı

WrOwLed

Centipat
Daha fazla  
Bu ISO dosyasini yukledim, kurdu,m bilgisayara format atarken bu hatayi veriyor. antivirus programlarina blok koymus, nasıl temizleyebilirim?

ISO'yu nereden indirdiniz?

Bu ISO dosyasini yukledim, kurdu, m bilgisayara format atarken bu hatayi veriyor. Antivirus programlarina blok koymus, nasıl temizleyebilirim?

Eki Görüntüle 2569559

Custom ISO'yu yazmaya çalışırken o anda kullandığın av yazılımı dosyalara müdahale edip ISO dosyasını bozmuş olabilir USB'yi al internet kafeye git Media Creation Tool ile ISO dosyasını indir Rufus ile yaz.

Evde baska usb ve pc den yazsam olur mu ?

ISO'yu nereden indirdiniz?

Buradan indirdim

Başka USB değil de başka PC olsa olur kullandığın ISO dosyası orijinal olsun.
Baska usb den media creatoll ile deniyorum olmayacak gibi.

Format atarken bu hatayı veriyor. Windowsu açtığımd adminastor farklı biri gösteriyor. isoyu burdan indirdim uzun bir güncelleme yaptı Windows 11 Insider Preview (Build 27774) (Multilanguage) : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive garip garip şeyler dedi biosun tarihini değiştirin dedi gitti bilgisayar . avira gibi antivirüsleri indirirken blok koymuş. ne yapabilirim ssd değişsem sorun çözülür mü ?

Son düzenleme:

diski formatlamanız lazım değiştirmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…