Bilgisayara format atarken virüs girmiş olabilir mi?

Lwrein

Femtopat
Daha fazla  
bilgisayarımı formatlıyorum şu anda. Virüs mü girdi yoksa normal mi, bilen var mı?
Artı olarak, bu OneDrive başka bir yerden güncellendi falan diyordu. Formatladığım zaman OneDrive'ı nasıl ve nereden silebilirim, ne yapmam lazım? Biri yardımcı olsun, rica ediyorum. Arkadaşlar şimdi fark ettim aceleden başlığa bilgisayara format atarken virüs mü girdi yazmışım benim hatam kusura bakmayın

Dosya Ekleri

• 58560762-A4BF-41D4-9042-8D773E7B8548.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

Hocam bunlar ne dosyası bilmiyorum ancak OneDrive silmek için ayarlardan program kaldıra gelip OneDrive'yi seçerek kaldırabilirsiniz.

Hocam bunlar ne dosyası bilmiyorum ancak OneDrive silmek için ayarlardan program kaldıra gelip OneDrive'yi seçerek kaldırabilirsiniz.

Hocam GTA dosyası olması lazım ama emin değilim onedriverımda depolama alanı kalmayınca bir bakayım dedim bunu gördüm bilmiyorum 2 kişide gülücük bıraktı galiba benim hatam yaşım küçük ve bu virüs konularında çok hassasım eğer virüs olmayıp normal bir şeyse çok özür dilerim herkesten. Ayrıca OneDrive sildikten sonra yedeklemeye devam eder mi edemez değil mi bilmiyorum kusura bakmayın.

Özür dilemenize gerek yok insanlık hali içiniz rahat etmeyecekse VirusTotal ile tarayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…