Bilgisayara format atılamıyor

Kid_of_Dooom

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımın bilgisayarına format atacağız ancak biraz eski bir model BIOS'u çok tanıdık değil. O yüzden USB'leri en üste almamıza rağmen normal bir şekilde açıldı. USB'nin takılı olduğuna eminim.

Burada ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• 1755617714442.png
    1755617714442.png
    445,6 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşımın bilgisayarına format atacağız ancak biraz eski bir model BIOS'u çok tanıdık değil. O yüzden USB'leri en üste almamıza rağmen normal bir şekilde açıldı. USB'nin takılı olduğuna eminim.

Burada ne yapmam gerekiyor?
Bilgisiyarınızın markasına bakıp boot menüden deneyin usb yi boot etmeyi

@Kid_of_Dooom
Insyde H20 BIOS kullanan HP laptoplarda genelde boot device menü tuşu F9 olur. Bilgisayarı açtıktan sonra F9 tuşunu spamlayın direkt flash belleği seçin. BIOS'un görünümüne göre eski veya yeni tip demek yanlış olur, bu BIOS'lar da GPT oluyor. ISO'yu yazdırırken GPT olarak yazdırdınız değil mi?

Son düzenleme:
@Kid_of_Dooom
Insyde H20 BIOS kullanan HP laptoplarda genelde boot device menü tuşu F9 olur. Bilgisayarı açtıktan sonra F9 tuşunu spamlayın direkt flash belleği seçin. BIOS'un görünümüne göre eski veya yeni tip demek yanlış olur, bu BIOS'lar da GPT oluyor. ISO'yu yazdırırken GPT olarak yazdırdınız değil mi?

Evet evet onu Aygıt Yöneticisi'nden kontrol ettim GPT olarak yazdirdim. Bir deneyeyim.

@Kid_of_Dooom

Şimdi F9a spamladık boot potions geldi ancak görüntü şu şeklilde burada ne yapacağım.

Dosya Ekleri

• 1755619398954.png
    1755619398954.png
    432 KB · Görüntüleme: 19
Evet evet onu Aygıt Yöneticisi'nden kontrol ettim GPT olarak yazdirdim. Bir deneyeyim.

Şimdi F9a spamladık boot potions geldi ancak görüntü şu şeklilde burada ne yapacağım.

Flash belleği sistem görmüyor. Ya farklı porta takın ya da farklı bir flash belleğe yeniden ISO yazdırın. Etkileyeceğini pek zannetmiyorum ama BIOS'tan Secure Boot'u devre dışı bırakın.

@Kid_of_Dooom halledebildiniz mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı