B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 5 Ekim 2020 #21 MrMrt dedi: Benim format atmamın sebebi laptopuma tarayıcı virüsü bulaşmış olması. Tekrar gelmez değil mi virüs? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
MrMrt dedi: Benim format atmamın sebebi laptopuma tarayıcı virüsü bulaşmış olması. Tekrar gelmez değil mi virüs? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 5 Ekim 2020 #22 MrMrt dedi: Bilgisayarımı Lenovo teknik servisine göndereceğim bana dedikleri şey şuydu "Bilgisayarınızda lisans varsa yapabiliriz." Demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman hiçbir sıkıntı yok. Teknik servis zaten korsan bir işletim sistemi kurmaz. MrMrt dedi: Benim format atmamın sebebi laptopuma tarayıcı virüsü bulaşmış olması. Tekrar gelmez değil mi virüs? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı virüsleri, yani adwareler kolayca silinebilir. Format atılacak bir şey yokmuş aslında.
MrMrt dedi: Bilgisayarımı Lenovo teknik servisine göndereceğim bana dedikleri şey şuydu "Bilgisayarınızda lisans varsa yapabiliriz." Demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman hiçbir sıkıntı yok. Teknik servis zaten korsan bir işletim sistemi kurmaz. MrMrt dedi: Benim format atmamın sebebi laptopuma tarayıcı virüsü bulaşmış olması. Tekrar gelmez değil mi virüs? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı virüsleri, yani adwareler kolayca silinebilir. Format atılacak bir şey yokmuş aslında.
M MrMrt Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #23 BalikŞuşişi dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Bilgisayarımdaki fotoğraflarıma USB'ye attım kullandığım şifreleri bir kağıda yazdım. Daha bir sıkıntı çıkmaz değil mi ?
BalikŞuşişi dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Bilgisayarımdaki fotoğraflarıma USB'ye attım kullandığım şifreleri bir kağıda yazdım. Daha bir sıkıntı çıkmaz değil mi ?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 5 Ekim 2020 #24 MrMrt dedi: Tamam o zaman. Bilgisayarımdaki fotoğraflarıma USB'ye attım kullandığım şifreleri bir kağıda yazdım. Daha bir sıkıntı çıkmaz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal hayır.
MrMrt dedi: Tamam o zaman. Bilgisayarımdaki fotoğraflarıma USB'ye attım kullandığım şifreleri bir kağıda yazdım. Daha bir sıkıntı çıkmaz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal hayır.
M MrMrt Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #25 nih dedi: Tamam o zaman hiçbir sıkıntı yok. Teknik servis zaten korsan bir işletim sistemi kurmaz. Tarayıcı virüsleri, yani adwareler kolayca silinebilir. Format atılacak bir şey yokmuş aslında. Genişletmek için tıkla... Evet kolay gibi ama virüs daldan dala dosyadan dosyaya atlıyor format atmamın bir diğer sebebi ise laptopun 2 yıl içinde biraz yavaşlamış olduğunu düşünmem BalikŞuşişi dedi: Büyük ihtimal hayır. Genişletmek için tıkla... Biliyorsunuzdur özellikle laptoplarda çok hızlı toz kaplıyo fanları acaba teknik servis bilgisayarı açıp içindeki tozları falan temizler mi ?
nih dedi: Tamam o zaman hiçbir sıkıntı yok. Teknik servis zaten korsan bir işletim sistemi kurmaz. Tarayıcı virüsleri, yani adwareler kolayca silinebilir. Format atılacak bir şey yokmuş aslında. Genişletmek için tıkla... Evet kolay gibi ama virüs daldan dala dosyadan dosyaya atlıyor format atmamın bir diğer sebebi ise laptopun 2 yıl içinde biraz yavaşlamış olduğunu düşünmem BalikŞuşişi dedi: Büyük ihtimal hayır. Genişletmek için tıkla... Biliyorsunuzdur özellikle laptoplarda çok hızlı toz kaplıyo fanları acaba teknik servis bilgisayarı açıp içindeki tozları falan temizler mi ?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 5 Ekim 2020 #26 MrMrt dedi: Biliyorsunuzdur özellikle laptoplarda çok hızlı toz kaplıyo fanları acaba teknik servis bilgisayarı açıp içindeki tozları falan temizler mi ? Genişletmek için tıkla... Temizleyen teknik servisler gördüğüm oldu ancak ek olarak belirtmenizde fayda var.
MrMrt dedi: Biliyorsunuzdur özellikle laptoplarda çok hızlı toz kaplıyo fanları acaba teknik servis bilgisayarı açıp içindeki tozları falan temizler mi ? Genişletmek için tıkla... Temizleyen teknik servisler gördüğüm oldu ancak ek olarak belirtmenizde fayda var.
M MrMrt Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #27 BalikŞuşişi dedi: Temizleyen teknik servisler gördüğüm oldu ancak ek olarak belirtmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı ayrıca bu foruma yazan herkese teşekkürler aklımdaki soru işaretlerini kaldırmış oldunuz.
BalikŞuşişi dedi: Temizleyen teknik servisler gördüğüm oldu ancak ek olarak belirtmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı ayrıca bu foruma yazan herkese teşekkürler aklımdaki soru işaretlerini kaldırmış oldunuz.