TeknolojiBurak Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #1 Format atmaya çalışıyorum ancak bu ekranı geçmiyor. Önceden de işletim sistemi yok diyordu. Sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
Format atmaya çalışıyorum ancak bu ekranı geçmiyor. Önceden de işletim sistemi yok diyordu. Sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 6 Haziran 2020 #2 USB Flash belleğiniz 3.0 portuna bağlıysa 2.0'dan veya başka portlar üzerinden deneyin. BIOS üzerinden Cache modunu da kapatın. Artı 0 Eksi
USB Flash belleğiniz 3.0 portuna bağlıysa 2.0'dan veya başka portlar üzerinden deneyin. BIOS üzerinden Cache modunu da kapatın.
DeadLyBro Hectopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #3 USB bellekten mi atmaya çalıştın formatı? Artı 0 Eksi
O OLUR Femtopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #4 sistem eski pc. mi (ddr2 ,ddr3) öyleyse usb flashı rufus 3.10 ile MBR olarak hazırlayın youtube da videosu var birde bu ekrandan önceki ekranın fotosunu atarsanız bios ayarlamasını yapabiliriz Artı 0 Eksi
sistem eski pc. mi (ddr2 ,ddr3) öyleyse usb flashı rufus 3.10 ile MBR olarak hazırlayın youtube da videosu var birde bu ekrandan önceki ekranın fotosunu atarsanız bios ayarlamasını yapabiliriz