J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.280 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Bilgisayarımda orijinal lisans mevcut formatladığım zaman sorar mı?
NetTerminal Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 551 Çözümler 13 1 Ağustos 2022 #2 Key girmene gerek yok.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 Key anakarta gömülü değilse sorar.
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 1 Ağustos 2022 #4 Anakarta gömülü değilse gider.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 1 Ağustos 2022 #5 Temiz kurulum yapacaksanız ve ürün anahtarı OEM ise key yazma ekranı bile gelmez, retail key ise kodu tekrar yazmanız gerekir.
Temiz kurulum yapacaksanız ve ürün anahtarı OEM ise key yazma ekranı bile gelmez, retail key ise kodu tekrar yazmanız gerekir.
NetTerminal Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 551 Çözümler 13 1 Ağustos 2022 #6 xBuLuTx dedi: Key anakarta gömülü değilse sorar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda orijinal lisans mevcut formatladığım zaman sorar mı?
xBuLuTx dedi: Key anakarta gömülü değilse sorar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda orijinal lisans mevcut formatladığım zaman sorar mı?
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 1 Ağustos 2022 #7 NetTerminal dedi: Bilgisayarımda orijinal lisans mevcut formatladığım zaman sorar mı? Genişletmek için tıkla... Anakarta gömülü değilse soracaktır elbette. Ömürlük mü bu keyler?
NetTerminal dedi: Bilgisayarımda orijinal lisans mevcut formatladığım zaman sorar mı? Genişletmek için tıkla... Anakarta gömülü değilse soracaktır elbette. Ömürlük mü bu keyler?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.280 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #8 tryx dedi: Anakarta gömülü değilse soracaktır elbette. Ömürlük mü bu keyler? Genişletmek için tıkla... Orijinal lisans ömürlük değil.
tryx dedi: Anakarta gömülü değilse soracaktır elbette. Ömürlük mü bu keyler? Genişletmek için tıkla... Orijinal lisans ömürlük değil.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #9 NetTerminal dedi: Bilgisayarımda orijinal lisans mevcut formatladığım zaman sorar mı? Genişletmek için tıkla... Sistemi alırken orijinal lisans nedir diye sorsaydın, ömürlük mü diye sorsaydın, nereden ulaşabilirim diye sorsaydın bu soruyu bana sormazdın. Demek ki neymiş sisteminin anakartına gömülüymüş.
NetTerminal dedi: Bilgisayarımda orijinal lisans mevcut formatladığım zaman sorar mı? Genişletmek için tıkla... Sistemi alırken orijinal lisans nedir diye sorsaydın, ömürlük mü diye sorsaydın, nereden ulaşabilirim diye sorsaydın bu soruyu bana sormazdın. Demek ki neymiş sisteminin anakartına gömülüymüş.
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 1 Ağustos 2022 #10 Jezo dedi: Orijinal lisans ömürlük değil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum iste, onu anlatıyorum.