Riskynz Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şey var, driverlere ne oluyor?
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #2 Riskynz dedi: Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şey var, driverlere ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Siliniyor.
Riskynz dedi: Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şey var, driverlere ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Siliniyor.
C Captan.Max Decipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 5 Temmuz 2024 #3 Sürücüler fabrika ayarına döner veya sıfırlanır, silinen sürücüleri yüklemeniz yada güncellemeniz gerekmektedir.
Sürücüler fabrika ayarına döner veya sıfırlanır, silinen sürücüleri yüklemeniz yada güncellemeniz gerekmektedir.
Lokantacı Oray Bey Picopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #4 Fabrika ayarına döner veya sıfırlanır.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.218 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #5 Çok saçma bir soru format atacağın için zaten her şey silinir.
Riskynz Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #6 Teknik Servis dedi: Siliniyor. Genişletmek için tıkla... anladım, driverleri yeniden yüklediğimde format atmadan önceki driverlerden güncel olmuş olacak değil mi?
Teknik Servis dedi: Siliniyor. Genişletmek için tıkla... anladım, driverleri yeniden yüklediğimde format atmadan önceki driverlerden güncel olmuş olacak değil mi?
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #7 Riskynz dedi: Anladım, sürücüleri yeniden yüklediğimde format atmadan önceki driverlerden güncel olmuş olacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam genelde Windows eski driverları kuruyor o yüzden kendiniz ayrı bir şekilde yüklemeniz daha iyi.
Riskynz dedi: Anladım, sürücüleri yeniden yüklediğimde format atmadan önceki driverlerden güncel olmuş olacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam genelde Windows eski driverları kuruyor o yüzden kendiniz ayrı bir şekilde yüklemeniz daha iyi.
Riskynz Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #8 Teknik Servis dedi: Hocam genelde Windows eski driverları kuruyor o yüzden kendiniz ayrı bir şekilde yüklemeniz daha iyi. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağolun
Teknik Servis dedi: Hocam genelde Windows eski driverları kuruyor o yüzden kendiniz ayrı bir şekilde yüklemeniz daha iyi. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağolun