Bilgisayara format attıktan sonra kasmaya başladı

Macunu değiştirmedim.

Demek ki %90 sorun bu. Macun kuruduğu için işlemci soğutulamıyor. Bu da performansın düşmesine sebep oluyor.
Driver Booster'i kaldırmak yetmez. Driver Booster'in driverleri hâla sistemin de kurulu. Yeniden format at ve driverleri anakartın sitesinden kur. Ekran kartı sürücüsünü de ekran kartının sitesinden kur.

Aynen katılıyorum. Baştan format atması gerek konu sahibinin.
Bilmiyorum, warezturkey'den indirdim.

Tamam sorun yok o sitede ki ISO dosyalarını bende kullandım bir sorun olmaz. Dediğim gibi macun değişikliği sorunu çözebilir.

Demek ki %90 sorun bu. Macun kuruduğu için işlemci soğutulamıyor. Bu da performansın düşmesine sebep oluyor.

Aynen katılıyorum. Baştan format atması gerek konu sahibinin.
tamamdır format atayım, ne atmamı önerirsiniz xp atmam konusunda hem fikirsek xp atayım

Hocam macun kalitesiz bir şey değil ise kolay kolay kurumaz.

Hayır. Kaliteli macun bile olsa maksimum 2yıl dayanacaktır. Sistemin 15-20 yıllık olduğunu hesaba katarsak gerisini siz düşünün.
Sistem 15-20 Yıllıksa ne kurarsan ısınacaktır zaten dostum. Windows XP'de kursan aynı programları kullanacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…