A Adr Femtopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Bilgisayarıma format attım ve Minecraft'ta Forge'a bir şekilde ne yaparsam yapayım giremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 9 Temmuz 2024 #2 Modlar çakışıyor vs. olabilir. Bende Minecraft Launcher'de bayağı mod yüklemiştim bu hatayı vermişti. Artı 0 Eksi
Modlar çakışıyor vs. olabilir. Bende Minecraft Launcher'de bayağı mod yüklemiştim bu hatayı vermişti.
KS KS A Adr Femtopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 discordf dedi: Modlar çakışıyor vs. olabilir. Bende Minecraft Launcher'de bayağı mod yüklemiştim bu hatayı vermişti. Genişletmek için tıkla... Ama bende hiç mod olmamasına rağmen bu hatayı veriyor Forge sürümü açılmıyor direk. Artı 0 Eksi
discordf dedi: Modlar çakışıyor vs. olabilir. Bende Minecraft Launcher'de bayağı mod yüklemiştim bu hatayı vermişti. Genişletmek için tıkla... Ama bende hiç mod olmamasına rağmen bu hatayı veriyor Forge sürümü açılmıyor direk.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 10 Temmuz 2024 #4 Adr dedi: Ama bende hiç mod olmamasına rağmen bu hatayı veriyor Forge sürümü açılmıyor direk. Genişletmek için tıkla... Forgeyi tekrar kurmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Adr dedi: Ama bende hiç mod olmamasına rağmen bu hatayı veriyor Forge sürümü açılmıyor direk. Genişletmek için tıkla... Forgeyi tekrar kurmayı denediniz mi?
KS KS A Adr Femtopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #5 discordf dedi: Forge'yi tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim Java'nın daha yüksek bir sürümünü yüklemeyi de denedim ama olmadı ondan dolayı tl legacy indirdim ama orijinalden de oynamak isterdim. Artı 0 Eksi
discordf dedi: Forge'yi tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim Java'nın daha yüksek bir sürümünü yüklemeyi de denedim ama olmadı ondan dolayı tl legacy indirdim ama orijinalden de oynamak isterdim.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 14 Temmuz 2024 #6 Adr dedi: Denedim Java'nın daha yüksek bir sürümünü yüklemeyi de denedim ama olmadı ondan dolayı TL legacy indirdim ama orijinalden de oynamak isterdim. Genişletmek için tıkla... Bende modları yükleyince orijinalde çöküyordu. Çünkü çok mod vardı tllegacyde deneyince olmuştu. Herhalde Launcher'le alakalı. Artı 0 Eksi
Adr dedi: Denedim Java'nın daha yüksek bir sürümünü yüklemeyi de denedim ama olmadı ondan dolayı TL legacy indirdim ama orijinalden de oynamak isterdim. Genişletmek için tıkla... Bende modları yükleyince orijinalde çöküyordu. Çünkü çok mod vardı tllegacyde deneyince olmuştu. Herhalde Launcher'le alakalı.
BurakEgeT Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600H Rtx 3050 8gb ram 512gb ssd a101 mause mausepad defter Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #7 Adr dedi: Bilgisayarıma format attım ve Minecraft'ta Forge'a bir şekilde ne yaparsam yapayım giremiyorum. Eki Görüntüle 2247272 Genişletmek için tıkla... Kanka bilgisayar suruculerin güncel mi bir de bilgisayar işlemcin ne. Artı 0 Eksi
Adr dedi: Bilgisayarıma format attım ve Minecraft'ta Forge'a bir şekilde ne yaparsam yapayım giremiyorum. Eki Görüntüle 2247272 Genişletmek için tıkla... Kanka bilgisayar suruculerin güncel mi bir de bilgisayar işlemcin ne.
KS KS A Adr Femtopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #8 BurakEgeT dedi: Kanka bilgisayar suruculerin güncel mi bir de bilgisayar işlemcin ne. Genişletmek için tıkla... İşlemcim AMD Ryzen 5800H ve sürücüler güncel. Artı 0 Eksi
BurakEgeT dedi: Kanka bilgisayar suruculerin güncel mi bir de bilgisayar işlemcin ne. Genişletmek için tıkla... İşlemcim AMD Ryzen 5800H ve sürücüler güncel.
BurakEgeT Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600H Rtx 3050 8gb ram 512gb ssd a101 mause mausepad defter Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #9 Güncelse bir şey diyemem ama işlemci driverini hiç güncelledin mi güncellemdediysen bir de Ryzen kaç yazmamışın 3, 5, 7, 9mu bilemem ama Google AMD Ryzen... 5800H driver yaz oradan en yenisinikur dene açılmazsa daha da ben bu konudan anlamam. Artı 0 Eksi
Güncelse bir şey diyemem ama işlemci driverini hiç güncelledin mi güncellemdediysen bir de Ryzen kaç yazmamışın 3, 5, 7, 9mu bilemem ama Google AMD Ryzen... 5800H driver yaz oradan en yenisinikur dene açılmazsa daha da ben bu konudan anlamam.