Ayato_Xx Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 1 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayara format attım Diğer diskteki uygulamaları görmüyor. Windows'un bunları görmesini nasıl sağlarım?
Arkadaşlar bilgisayara format attım Diğer diskteki uygulamaları görmüyor. Windows'un bunları görmesini nasıl sağlarım?
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 1 Temmuz 2022 #2 Ayato_Xx dedi: Arkadaşlar bilgisayara format attım. Diğer diskteki uygulamaları görmüyor. Windows'un bunları görmesini nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Kurulum gerektiren uyglamalar olduğundan yeniden kurmanız lazım. Uygulama listesi önemli değil yazılımlar çalışsın yeter derseniz ilgili diskin prgoram files içinde istediğiniz programın exe dosyasını çalıştırmanız gerekir.
Ayato_Xx dedi: Arkadaşlar bilgisayara format attım. Diğer diskteki uygulamaları görmüyor. Windows'un bunları görmesini nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Kurulum gerektiren uyglamalar olduğundan yeniden kurmanız lazım. Uygulama listesi önemli değil yazılımlar çalışsın yeter derseniz ilgili diskin prgoram files içinde istediğiniz programın exe dosyasını çalıştırmanız gerekir.