Bilgisayara format attım, PC azcık yavaşladı

Birkaç şey yaptım düzeldi şey soracağım benim işlemci overclocksuz AMD Ryzen 5 2600 oyun falan açık değilken 50 derece açıkken en fazla 65 falan oluyor ben fanları %100'de çalıştırıyorum bir sorun olur mu kaç yıl gider fanlar.
@TechnoQuantum

Eğer düzgün bir markanın fanıysa ya da stok Wraith Cooler'dan bahsediyorsak fanların ömründe çok fazla azalma olmaz. Ayrıca o işlemci için optimal işlemci değerlerini bilmiyorum iyi mi kötü mü bir şey diyemem. Ama endişe etmeni gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum.

Eyv kankaam.
Bilgisayarımda güncel bir şey olmadığını nasıl anlarım Windows Update yaptım ekran kartı güncelledim chipset günceleldim.

Onlar dışında bozulan bir şey olmadığı sürece manuel güncelleme yapacağın bir şey olmaz.
Zaten geri kalanlarını Windows Update hallediyor.

Bende format attığım zaman Windows kasıyordu Windowsun bir alt sürümünü indirdim Windows 10'un problemim o zaman geçti link istersen atarım yada profilimden sorduğum sorudan cevaplara bakıp linki alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…