blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 25 Nisan 2021 #31 suleymandy dedi: Taramayı bitirdi hocam, Malwarebytes'in algılamadığı 1 tane bir şey varmış adı AspeviteSyc mi öyle birşeydi onu temizledi işime yaradı teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı şeyi demiştim aslında. Hem de daha önce.
suleymandy dedi: Taramayı bitirdi hocam, Malwarebytes'in algılamadığı 1 tane bir şey varmış adı AspeviteSyc mi öyle birşeydi onu temizledi işime yaradı teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı şeyi demiştim aslında. Hem de daha önce.
killeroftexas Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #32 SiyahPassat dedi: Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Ayarlar kısmında detaylı ararsanız görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Chrome kullanıyorum.
SiyahPassat dedi: Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Ayarlar kısmında detaylı ararsanız görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Chrome kullanıyorum.