Osman M. Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2019 #1 Bir hafta önce aldığım bilgisayarıma görüntü gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 19 Ağustos 2019 #2 Osman M. dedi: Bir hafta önce aldığım bilgisayarıma görüntü gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kablo bağlantılarını iyice kontrol et. HDMI kablosu çalışıyor mu test et.
Osman M. dedi: Bir hafta önce aldığım bilgisayarıma görüntü gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kablo bağlantılarını iyice kontrol et. HDMI kablosu çalışıyor mu test et.
Osman M. Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2019 #3 Çalışyor test ettim Roux dedi: Kablo bağlantılarını iyice kontrol et. HDMI kablosu çalışıyor mu test et. Genişletmek için tıkla...
Çalışyor test ettim Roux dedi: Kablo bağlantılarını iyice kontrol et. HDMI kablosu çalışıyor mu test et. Genişletmek için tıkla...
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ağustos 2019 #4 Ekran karti yerine tam oturmamis olabilir, birazcik daha bastir. RAM slotlariyla alakali bir sorun olabilir, onlari kontrol et.
Ekran karti yerine tam oturmamis olabilir, birazcik daha bastir. RAM slotlariyla alakali bir sorun olabilir, onlari kontrol et.
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2019 #5 Toplama işlemini siz yaptıysanız her şeyin yerli yerine doğru ve tam şekilde takildigina emin olun herşeyden önce.
Toplama işlemini siz yaptıysanız her şeyin yerli yerine doğru ve tam şekilde takildigina emin olun herşeyden önce.
FDDeathWing Kilopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 685 Çözümler 13 19 Ağustos 2019 #6 Anakarta bağlayabilir misiniz HDMI kablosunu? Bir de sistem özelliklerini yazarsanız daha rahat yardımcı olmaya çalışırız.
Anakarta bağlayabilir misiniz HDMI kablosunu? Bir de sistem özelliklerini yazarsanız daha rahat yardımcı olmaya çalışırız.
Osman M. Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2019 #7 Her şey yerli yerinde takılı. Yalnız şu anki ekran kartım olan shapphire rx580 ekran kartımı çıkarıp başka bir ekran kartı takdigimda görüntü geliyor
Her şey yerli yerinde takılı. Yalnız şu anki ekran kartım olan shapphire rx580 ekran kartımı çıkarıp başka bir ekran kartı takdigimda görüntü geliyor
Ertugrrul Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2019 #8 v3.5 killer mi sistem ?
Osman M. Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2019 #9 FDDeathWing dedi: Anakarta bağlayabilir misiniz HDMI kablosunu? Bir de sistem özelliklerini yazarsanız daha rahat yardımcı olmaya çalışırız. Genişletmek için tıkla... RX 580 AMD ryzen 5 2600 Asrock b450m-hdv r4.0 Xpg 8 GB 3000mHz ram Adata 480 GB ssd Ertugrrul dedi: v3.5 killer mi sistem ? Genişletmek için tıkla... Evet
FDDeathWing dedi: Anakarta bağlayabilir misiniz HDMI kablosunu? Bir de sistem özelliklerini yazarsanız daha rahat yardımcı olmaya çalışırız. Genişletmek için tıkla... RX 580 AMD ryzen 5 2600 Asrock b450m-hdv r4.0 Xpg 8 GB 3000mHz ram Adata 480 GB ssd Ertugrrul dedi: v3.5 killer mi sistem ? Genişletmek için tıkla... Evet
Ertugrrul Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2019 #10 Evet tahmin etmek zor olmadı çünkü nedense bu sorun bu sistemde var ve işin kötüsü bende sipariş ettim. Bunları gördükçe daralıyorum. Ekran kartı arızalı galiba..
Evet tahmin etmek zor olmadı çünkü nedense bu sorun bu sistemde var ve işin kötüsü bende sipariş ettim. Bunları gördükçe daralıyorum. Ekran kartı arızalı galiba..