Bilgisayara güç geç gidiyor

Gideon

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarı açmak için kasadaki tuşa basıyorum açılmıyor. Basılı tutuyorum belki bir 10-15sn sonra açılıyor. Problem kasada mıdır, anakartta mı? Ben kasada diye düşünüyorum.

Power Supply güç kablosundan dolayı olabilir. Ya da direkt PSU ile kaynaklı olabilir farklı bir PSU ile deneyin eğer bunların hiçbiri olmazsa anakart ya da kullandığınız prizi değiştirin imkan varsa.

Evet ana güç bağlantısı bu arada yazıyı editledim sonradan aklıma gelenlerde var bazı forum sayfalarında çözüm olarak onlarda yazıyor.

24pinden mi bahsediyorsun?

Statik elektrik olma ihtimali olabilir bilgisayarı PSU'dan kapattıktan sonra güç tuşuna 4-5 kez bas çek yapın 1-2 saniye aralıklarla.

Son düzenleme:
PSU fanları sen tuşa bastığında dönmeye başlamıyorsa bu sorunun 3 sorumlusu var; güç tuşu, anakart veri yolu, PSU.

Sıra sıra sorumluları eleyelim.

Anakart Power pinlerinin yerini değiştirerek reset tuşunu Power olarak bağlamayı dene. Sorun çözülmezse güç tuşu sağlamdır.

PSU'yu 24 pinden elle başlatmayı dene. Sorun çözülürse sorun anakarttadır.

Bu durumda bile PSU başlamıyorsa, sorun PSU dur.

Hiçbir fan dönmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…