Çözüldü Bilgisayara güç gelip anında gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ASTWEL

Hectopat
Dün gece bilgisayarda bir sorun yoktu sabah kalktığımda güç tuşuna bastığımda 1 saniyelik güç verdi ekran kartının RGB'si yandı sonra geri kapandı ve şu an güç tuşuna basmama rağmen tepki alamıyorum. Ne yapmam lazım?

Çözüm
Eğer hiçbiri olmazsa tahta bir şey üzerine çıkar bütün parçalarını kasadan çıkarıp tahtanın üzerinde dene. Kasanın içindeyken olmuyor olabilir.
kullandığın prizlerde birşey olmuş olabilirmi hani bazı prizlerde akım koruması yok fazla watt verip cihazları yakıyo felan ya

Statik elektrik vardır kasada o yüzden her şeyi çıkartman lazım anakart falan tahtanın üzerinde uzay montaj olarak dene. Güç kaynağı da çıkacak içinden full olarak.

Sabah işlemci fanını çıkartmıştım ve termal macununu da yeniledim BIOS pilini çıkartıp 5 dakika kadar bekleyip geri taktım diğerlerini şimdi deneyeceğim.

Kullandığın prizlerde bir şey olmuş olabilir mi hani bazı prizlerde akım koruması yok fazla watt verip cihazları yakıyor falan ya.

Başka prize de takıp denedim sonuç değişmedi.

Statik elektrik vardır kasada o yüzden her şeyi çıkartman lazım anakart falan tahtanın üzerinde uzay montaj olarak dene. Güç kaynağı da çıkacak içinden Full olarak.

Deneyeyim hemen.

@Lee Everett in dediği yöntemleri yapmaya devam edin bence

PSU arızasına benziyor, PSU'yu sistemden ayırıp test edeceksiniz, PSU çalışırsa sistem tarafına bakarız.

@ASTWEL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar uzay sistem haline geitrdiğimde açıldı fakat ben bunu normal kasa halinde nasıl kullanacağım.

Statik elektrik vardır kasada o yüzden her şeyi çıkartman lazım anakart falan tahtanın üzerinde uzay montaj olarak dene. Güç kaynağı da çıkacak içinden Full olarak.

Teşekkür ederim dediğiniz işe yaradı.

Şu an uzay sistemde kasasız şekilde çalıştı kasaya montajlayıp nasıl kullanabilirim?

Son düzenleme:
Kasaya dokunup aynı anda metal bir şeye dokun elinle petek gibi. Kasadaki statik elektrik sana sonra peteğe geçer sanırsam. Ya da kasanın bilgisayar açma tuşuna basılı tutup hiçbir kablo takılı değilken sonra montajlayabilirsin tekrardan.

İlkini deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…