Tolgahan.SyL
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, benim tek sorum olacak. Sistemimi 1 yıl önce toplamıştım, 2 ay önce monitörü yandı yeni monitör almaya niyetlendim derken bu sefer de kasaya elektriğin gitmediğini fark ettim. İnternetten bayağı bir araştırma yaptıktan sonra kendimce sorunun güç kaynağı girişinde olabileceğini düşündüm. PSU kablolarını eski kasaya takıp denedim hiçbir sorun olmadığını gördüm tekrar güç kaynağına takınca arada 3-5 dakikalık elektrik geliyor kasayı yerinden oynatmazsam ya da ayak çarpması olsun el değmesi hafif sallantıda geri gidiyor. Kasa odamın ortasında duruyor güç kaynağına bağlı olan kabloları tek tek takıp denedim acaba sorun onlarda mı diye onlarda olmadığını fark ettim. Bu sefer güç kaynağını söküp eski kasama takıp denemeye çalıştım, anakarta bağlı olan kabloyu çıkaramadım ben de fazla zorlamadım durduk yere anakartı da bozmak istemediğim için. Garantisi duruyordur. Acaba güç kaynağı girişinde mi arıza var yoksa benim güç kaynağı ölmüş mü? Güç kaynağı 750w garantisi hala devam ediyor. Ve götürsem garantiye mi yollarlar yoksa arıza tespiti yapıp değişim yaparlar mı? Bir de bu yüzden pek götürmek istemiyorum geçen sene harddiski garantiye verdim 25 gün sonra alabildim. 
Son düzenleyen: Moderatör: