Bilgisayara hareketli duvar kağıdı nasıl yapılır?

Gamer_2572

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 16gb ram
Merhaba. Bilgisayarda hareketli ekran resmi nasıl yapılır ve RAM'ı falan zorlar mı? RAM 16 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden wallapaper Engine satın alın ya da Windows mağazada lively wallpaper uygulaması var.

Önerim Wallpaper Engine alın düşük ayarlarda açın çok zorlamıyor çok da iyi wallpaperlar var.

Merhaba. Bilgisayarda hareketli ekran resmi nasıl yapılır ve RAM'ı falan zorlar mı? RAM 16 GB.

Microsoft'tan lively wallpaper kullanıyorum gayet hoş para vermeden yapılır ama raminizin ne kadar kullandığına bir bakın derim benim için bir sıkıntı olmuyor fakat çok RAM kullanan oyunlarda sıkıntı olabilir gerçi oynayacağınız zaman kapatırsınız sonra geri açarsınız sıkıntı olmaz.

Teşekkürler.

Arka planda iken kapanıyor oyuna girince RAM tüketmez.

Microsoft Store da sucrose Wallpaper Engine diye uygulama var orada da bir sürü dediğin gibi duvar kâğıdı var ayrıca Wallpaper Engine gibi paralı değil bende Wallpaper Engine vardı iade ettim bu uygulama bence daha iyi hem ayar yapmana falan da gerek kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…