Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.112 Çözümler 4 19 Aralık 2023 #1 Hava filtresinin oradan az su geldi bilgisayara hava filtresini çıkarıp üstten sildim. Simdi RDR 2 girdim kurusun diye, başka ne yapabilirim?
Hava filtresinin oradan az su geldi bilgisayara hava filtresini çıkarıp üstten sildim. Simdi RDR 2 girdim kurusun diye, başka ne yapabilirim?
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.662 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #31 Minecraft'da TNT patlatmak. Kökten çözüm Artı 0 Eksi
GSF CJ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 716 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #32 maydonozdiyarı dedi: Minecraft'da TNT patlatmak. Kökten çözüm Genişletmek için tıkla... Aaa bak o en doğrusu en hızlı o kurutur. Hocam gerçek bir dahisiniz bu çözüm kimsenin aklına gelmedi siz dışında, bunu neye borçlusunuz üstadım? Artı 0 Eksi
maydonozdiyarı dedi: Minecraft'da TNT patlatmak. Kökten çözüm Genişletmek için tıkla... Aaa bak o en doğrusu en hızlı o kurutur. Hocam gerçek bir dahisiniz bu çözüm kimsenin aklına gelmedi siz dışında, bunu neye borçlusunuz üstadım?