Başlıktan gördüğünüz gibi bilgisayarıma hem M.2 SSD hem SATA SSD takabilir miyim?
Ben de olan SATA SSD: Sandisk SSD Plus 480GB 535-445 MB/s SSD - (SDSSDA-480G-G26)
Alacağım M.2 SSD: Samsung 970 EVO NVMe 500GB 3400MB-2300MB/s M.2 SSD (MZ-V7E500bw)
Başlıktan gördüğünüz gibi bilgisayarıma hem M.2 SSD hem SATA SSD takabilir miyim?
Ben de olan SATA SSD: Sandisk SSD Plus 480GB 535-445 MB/s SSD - (SDSSDA-480G-G26)
Alacağım M.2 SSD: Samsung 970 EVO NVMe 500GB 3400MB-2300MB/s M.2 SSD (MZ-V7E500bw)
Bir sorun olmaz, takabilirsiniz. Bazı anakartlarda M.2 portu kullanıldığında bazı SATA portları devre dışı kalıyor ama anakartınızda böyle bir durum göremedim. SSD Plus almanızı tavsiye etmem, başka modellere yönelin onun yerine.
Forumda az çok vakit geçiren birisi bu modelin ne olduğunu anlamıştır, bu konuda kronik sorunlu deyip geçiştirmektense SSD Plus modelinin neden alınmaması gerektiğini biraz da teknik açıdan açıklamak istiyorum. Yaşattığı sorunlara da değineceğim tabii ki bir kısımda. SanDisk'in en giriş seviye...
Sandisk'lerde genel bir sorun mu var? Ben de yeni bilgisayar aldım ve Sandisk Ultra 1TB M.2 NvME ssd ile geliyor. Bu ssd de sıkıntılı mıdır? Bu arada anakart sıkıntı çıkartmayacaktır tahminimce...
Sandisk'lerde genel bir sorun mu var? Ben de yeni bilgisayar aldım ve Sandisk Ultra 1TB M.2 NvME ssd ile geliyor. Bu ssd de sıkıntılı mıdır? Bu arada anakart sıkıntı çıkartmayacaktır tahminimce...