Aşağıdaki resimde gördüğünüz uyarı çıkıp duruyor, nasıl kapatabilirim ben bunu? Bu uyarı yüzünden internetten indirdiğim hiçbir ".exe" dosyasını yükleyemiyorum.
Windows'u güncellemek falan istemiyorum. Başka çaresi yok mu?
Gerçekten de eskimiş bir sürüm. Sorunu 20H2'ya da daha da iyisi 21H1 sürümüne geçerek çözebilirsiniz. Windows size güncelleyin diyorsa ve uygulamaları açtırmıyorsa yapılabilecek tek şey bu.
Şaka gibi ya bir şekilde yüklemeyi başardım ama şimdi de açamıyorum uygulamayı pc inat ediyor resmen anlamakta güçlük çekiyorum benim bilgisayarım değil mi? Ne hakla bana zorla yeni sürümü yükletmeye çalışıyorlar ya?
Şaka gibi ya bir şekilde yüklemeyi başardım ama şimdi de açamıyorum uygulamayı PC inat ediyor resmen anlamakta güçlük çekiyorum benim bilgisayarım değil mi? Ne hakla bana zorla yeni sürümü yükletmeye çalışıyorlar ya?
Hocam haklısın ama güncellemeyi yüklemek istediğimde %48 civarında otomatik bilgisayar kapanıyor tekrar açıyorum güncellemeler geri alınıyor diyor.(güncelleme sırasındaki olağan kapanmalardan değil bildiğin kapanıyor)
Hocam haklısın ama güncellemeyi yüklemek istediğimde %48 civarında otomatik bilgisayar kapanıyor tekrar açıyorum güncellemeler geri alınıyor diyor.(güncelleme sırasındaki olağan kapanmalardan değil bildiğin kapanıyor)
O zaman Lite bu yüzen işine yarar, senin sistem güncellemeleri kabul edemeyecek kadar eski, uyumsuz güncellemeler bulunmaktadır belki de.
Bu siteden kurabilirsiniz, sisteminize iyi geleceğinden emin olabilirsin.
Windows 10 Pro Lite indir,32x64 bit işletim sistemi RAM'i düşük olan bilgisayarlar için geliştirilen bir formatlık iso sistemdir. Sürekli donan ve kasan bilgisayarlara sahip kullanıcılar için tavsiye ettiğimiz bu sistemin farklılığı şudur; Sistemin